- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Speeedfire #49786 üzenetére
A bluetooth-ra annyi tudok írni, hogy nekem ez működik igaz nem telefonnal, hanem egy sztereo fülhallgatóval, igaz én használok külön progit aminek a neve bluesoleil.
A megosztásra meg érdemese lenne átnézni a beállításokat.
-
Kommy
veterán
válasz
Siiiiix #48900 üzenetére
Ha van valamilyen Windows rendszer telepítva akkor indulásnál F8 és válaszd ki a safe mode with command prompt ( csokkentett mód ...) és a mikor elindult a command prompt menj rá a cd meghajtóra és utánna Setup parancs kiadása.
Ha nincs semmi rendszer akkor például töltsd le valahol az ultiate boot cd-t írd ki majd Filesystem Tools->Boot Managers->Smart BootManager ha elindult akkor vedd ki az ultimate boot cd-t és rakd be a Windows 7 dvd-t és keresd meg a CD0-át és ENTER. Már települ is a Windows 7.(#48904) Thome: azt nem próbáltad, hogy kikapcsolod, messengerbe elindítasz egy számot és utánna visszakapcsolod.
-
Kommy
veterán
válasz
lordjancso #48783 üzenetére
Amit be rá akarsz rakni ikont a startmenü mellé azon jobb klikk és pin to taskbar.
-
Kommy
veterán
cs:s-es problémára pedig megpróbálhatod, azt , hogy jobb klikk a stemben a játékon properties és a local fülön van egy olyan, hogy Verify integrity of game cache. Nekem egy másik játéknál ez megoldotta az instabilitást. De délután lesz idöm akkor megnézem a cs:s-t hogy nálam mi a helyzet.
-
Kommy
veterán
válasz
- = Zk = - #47865 üzenetére
Start menü --> windows live --> windows live messenger jobb klikk properties compatibility fül és válaszd ki a Vistat-t. majd ha megvan és futott volna a messenger akkor indítsd el újra a messenger-t és ott lesz az óra mellett
-
Kommy
veterán
válasz
- = Zk = - #47862 üzenetére
Állítsd át a kompatibilitási módot, vista-ra és máris a régi helyére kerül.
-
Kommy
veterán
Nekem egy olyan "gondom" lenne, hogy a hálózatot jelző ikon állandóan azt jelzi mintha nem lenne bedugva a kábel
. Két darab hálózati kártya van az alaplapon az egyik le van tiltva és így is azt jelzi, hogy nincs bedugva.
-
Kommy
veterán
Nekem megy a Stalker Shadow of Chernobyl. Windows 7 Home Premium 64bit alatt a játék steames, amúgy elösször nekem se ment , mert kiírt egy hibát, valami crash valmi volt az engineben nyomtam egy verify integrity of game cache gombot talált 4 hibát benne és most már fut rendesen.
-
Kommy
veterán
válasz
rup1u5 #46642 üzenetére
Virtual clone drive
de elvileg ennek a daemon tools-nak is ennie kell -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Nekem ebben a perceben jött mega az amaoznról rendelt Windows 7 Home Premiumom.
Szóval aki rendelt az lassan számíthat rá , hogy a nepokban megkapja. -
Kommy
veterán
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehetne eltüntetni az asztalról a Bluetooth places ikont? RC-t (64bit) használok és Bluetooth szoftvernek fel van telepítve a bluesoleil (6.4.275.0) és itt hiába kattintom be a hide Bluetooth places jelölőnégyzetet nem tűnik el, Pár hónappal ezelőtt valahogy eltüntettem de nem emlékszem rá , hogy hogyan. A legfőképpen az érdekelne, hogy registry módosítás nélkül, hogyan lehetne megoldani.
-
Kommy
veterán
válasz
dzsozefo #39833 üzenetére
Elvileg annyit kell csinálnod, hogy belépsza biosba és utána a security menüben beállítod a supervisor passwordőt és utánna kiválasztod az always opciót , ha a másikat állítod be akkor csak biosba való belépéskor kéri a jelszó. különben meg indításkor és biosba lépéskor.
-
Kommy
veterán
válasz
RootRulez #36856 üzenetére
Hát szerintem ez a normális működés ami most van nálad, mivel ha egyszer bedugsz valamit az előlapi kimenetbe akkor minek szóljon a hátsó, mivel előre általában fejhallgatót szoktak dugni, és akkor teljesen feleslegesen szólna a hátsó, ha egyszer a füleden van a fülhallgató
-
Kommy
veterán
Játszik valaki a GTA IV-el windows 7 rendszeren csak azért kérdezem mert a játék frissített és ezután megjelent a Windows frissítések között egy Games for Windows líve frissítés és már 5-ször felrakta kiírja , hogy sikeres , de ezek után is ugyan úgy ott marad a z új frissítések között.
szerk.: RC-t használok -
Kommy
veterán
válasz
Freeman2 #36627 üzenetére
A limit nem oldható fel csakk annyi érhető el, hogy 32 bites címek helyett 36 bites címeket használjon így több memória címezhető meg. Ezt a módot PAE-nek hívják, ezt támogatni a kell a processzornak.
(#36624) tiburon26:Elviekben úgy engedélyezhető , hogy indítunk egy cmd-t rendszergazdai módban (run as administrator) ezekután begépeljük, hogy BCDEdit /set PAE forceenable
kiakapcsolni a PAE-t a BCDEdit /deletevalue PAE paranccsal lehet -
Kommy
veterán
-
Kommy
veterán
válasz
dangerzone #34427 üzenetére
Adjál neki betűjelet a control panel --> administrative tools --> computer management --> diskmanagement -nél
-
Kommy
veterán
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy mindig csak készenlétbe rakom a gépet, ls már 4-5 napja arra kelek fel, hogy megy a gép. Valakinek lenne valami ötlete hogy mi ébresztheti fel készenléti állapotból a gépet? A hálózati kártyáknál kikapcsoltam, hogy felélesztheti, meg átállítottam, hogy csak magic packet segítségével lehessen felébreszteni, ez a távoli elérés miatt kell, hogy a routerről fel tudjam ébreszteni. Rc-t használok, nemrég lett újra telepítve, régebben ez a jelenség nem volt.
-
Kommy
veterán
erre senkinek semmi ötlete miért nem mehet?
-
Kommy
veterán
próbáld meg ezt megcsinálni.
I was able to fix this myself last night. I renamed the HAL.DLL (located in C:\windows\system32) to HAL.BAK then copied HALMACPI.DLL to HAL.DLL. This installed the multiprocessor version of the HAL and enabled 2 CPUs to be recognized in all of my applications properly.
Since HAL.DLL is not normally editable in a running OS, I had to boot up off the Vista CD and go into Repair mode and to the Command Prompt to make these changes.
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan gondom a Windows 7-el, hogy megcsináltam a pendrive-om, hogy róla tudjak telepíteni ezen leírás szerint. Elindul róla a telepítő, felmásolja a fájlokat és miután újraindul, csak vár fekete képernyővel. A gép amire szeretném telepíteni Asus a8v-vm se, asus 7600GT, és egy 60GB-os vinyó, + van benne egy TV kártya. Azért van szükség a pendrive-ra mivel nincs dvd meghajtóm -
Kommy
veterán
válasz
Cola111 #20164 üzenetére
Akkor most használj erre a célra virtualbox-ot azzal menni, fog a windows 7 -hez való virtual pc hardveresen futtatja az xp-t amihez hardveres támogatás kell és sajnons a tied nem támogatja a hardveres virtualizációt.
(#20170) Csabee.: Nem egészen olyan mintha te csinálnál, mivel itt az xp sebessége teljesen olyan mintha az lenne a fő rendszer , de ehhez támogatni a kell a processzornak a virtualizációt.
Viszont, ha vmware-ben futtatod akor azért érezhetően lassabban megy. -
Kommy
veterán
Csak nem értem miért nem lehet beírni a keresőbe hogy nyilak második találta
-
Kommy
veterán
válasz
---Lasali--- #18188 üzenetére
Úgy gondolta, hogy beírod a stat menüben levő keresősávba és látni fogod amire rá kell kattintani, utánna mmár logukus mit kell csinálni gondolom.
(#18190) shteer Örülök neki hogy tudtam segíteni
-
Kommy
veterán
válasz
shteer #18184 üzenetére
Amit updateről leszed (181.72) , semmit nem telpítettem. De egy furcsa dolog hogy nekem először amikor próbáltam a sleep módot akkor szépen leállt a gép majd visszakapcsolt, ezt megoldottam azzal , hogy az eszközkezelőben a hálókártyánál bepipáltam, hogy csak magic packetre keljen fel és így nem kapcsol vissza.
-
Kommy
veterán
válasz
Kolondrum #17235 üzenetére
Hát nem tudom hogy jót állítottam e át de ugyan olyan lassú maradt. A manual 51. oldalán az sata ahci mode-ot engedélyeztem.
Valaki meg tudná mondani mit kéne átállítani a biosban, hogy nem ilyen lassú legyen a telepítés?
Úgy emlékszem a vista is ugyan ilyen lassan ment -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy leszedtem az RC-t a Microsoft oldaláról , majd kiírtam az image fájlt a imgburnnel dvd-re. Majd amikor telepíteni akarom elindul szépen dvd-ről a gép, de elég lassan jut el addig amíg bejön a szép kék háttér és itt megáll csak a hátteret látom és a kurzort. A kurzor mozog, a billentyűzet is reagál legalábbis a numlok-ra igen. Vártam van 15 percet mire bejött ahol ki lehet választani a nyelvet és a billentyűzet kiosztást., majd rányomtam az installra és vagy 10 perce áll a következő képernyőn. MItől lehet ilyen lassú?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest