- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
lewisfm
aktív tag
válasz
virkir #48533 üzenetére
Az az Enterprise verzió, s beépített kulccsal rendelkezik. 10 napod van aktiválni, de a 10 napot is beleértve 90 napod van a próbaidőszakra.
Viszont termékkulcsot ezen idő alatt bármikor cserélhetsz, ez nem tiltott. Nekünk mennyiségi license van a Professional-ra és az Enterprise-ra, de Enterprise telepítő médiát nem kaptunk, ezért ezt használtam, s működik a céges termékkulccsal is.
-
lewisfm
aktív tag
Szia!
Nekem egy MSI EX630-am van, Win7 x64 van rajt, s minden gond nélkül települt és működik a System Control Manager.Egy érdekesség: én a Win +R billentyűkombinácival feljövő Windows futtatás alól indítok minden telepítést, főleg x64 alatt. Lehet, hogy ez a kulcsa...
Üdv,
Lewis -
lewisfm
aktív tag
Remélem azt azért tudod, hogy a 64 bites alkalmazások memóriaigénye nagyobb, mint a 32 biteseké?
Maga a 64 bites Win7 kb 250 MB RAM-al többet eszik nekem ugyan azon a gépen, mint a 32 bites, ráadásul a HDD-n is arányosan több helyet igényel. Szerintetek miért nagyobb a 64 bites Win 7 telepítője kb 1 GB-al? Nem a sallangtól, az biztos. Ennyivel több helyet igényel 64 biten letárolni ugyan azt (OS + library-k+ driverek).Ebből kifolyólag a CPU cahce-t is jobban terheli a 64 bites rendszer. Ezt hátrányként tapasztaltam egy AMD Turion x2 TL-50 CPU-n, aminek csak 256 KB L2 cahce állt rendelkezésére, magonként. Nagyon megfogta a 64 bites rendszer.
A mostani CPU-m szinte azonos az előbbivel, a lényegi eltérés: a cache duplája lett. Itt már nem érzek különbséget sebesség szempontjából.Szóval a fejlődés a 64 bites rendszer felé mutat, az egyértelmű. Most viszont még határeset, hogy mit érdemes használni, egyéni mérlegelés kérdése.
Az MS pl. szerver OS-ből már nem ad ki 32 bitest, jön a 64 bites Office 2010... és így tovább. Az MS ezt a Win szánja az első komoly lépcsőnek a 64 bit felé. Valószínűleg a következő desktop Win 64 bit only lesz, de addig ez átmeneti állapotot jelent.
-
lewisfm
aktív tag
válasz
Boucher #38996 üzenetére
Nem. Csak standard VGA-ként jelenik meg.
Egyébként ez egy HP Pavilion ZV5000 notebook. A mai napig elég a teljesítménye.
A meglepő az, hogy a Win7 gyorsabb rajta, mint az XP. De nem kicsit. Még a VGA driver hiányában is. Csak videót már nem tudok rajta normálisan Win7 alatt lejátszani a driver nélkül.A gép memóriabővétést kapott: 1,2 GB van benne, s a HDD is új.
3 GHz P4 a CPU benne, szóval irodai munkára bőven elég... -
lewisfm
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy régi notim, s egy gyenge pontja van, a VGA: ATI IGP9000. Ehhez kéna valami Win7 driver. No nem az AERO hiányzik feltétlenül, hanem csak annyira szeretném kihajtani, mint XP alatt.
Valaki tudna segíteni?
Köszi,
Lewis -
lewisfm
aktív tag
válasz
< CyberBob > #30132 üzenetére
Nem kötözködni akartam, csak tényszerű lenni. És igen én is x64-et használok, de van 4 Gb RAM a gépben és 256 Mb a VGA-n. x86 alatt az én gépemen csak 3 Gb lát az OS, x64 alatt pedig mindet.
Egyébként azzal a pár hátránnyal, amit említettem szerintem együtt lehet élni,
általában fel sem tűnik, csak azért említettem meg, mert ez is igaz, s ha valaki ezeket nem tudja, érheti meglepetés.Ja és az x64-esnek van még egy gyenge pontja: a CODEC-ek.
Bár a fontosabbak elérhetők 64 bitesen is, csak oda kell rájuk figyelni, hogy megfelelően települjenek, de a legjobb mondjuk a Media Player Classic Home Cinema-t használni, és akkor ilyen gond sincsen. Abból van 64 bites is. Egyébként érdekes, hogy más videólejátzsó programok mennyire rosszul kezelik a VGA videó dekódolási képességeit, főleg a Full HD felbontású mkv fájlok lejátszása esetén. Általában csak 720p-ig működnek jól, s ez meg 1080-nál is jól működik. -
lewisfm
aktív tag
válasz
Morden24 #30125 üzenetére
Azért a 64 bites OS-nek és programoknak is vannak hátrányai:
A lefordított kód gyakran hosszabb, lásd .Net Framework x86 és x64 változatát és ezért több helyet igényel a HDD-n, de sokszor nemcsak ott, hanem használat közben a memóriából is. Tehát a program betöltése is több időt vehet igénybe. Ráadásul a CPU cache memóriáját is jobban igénybe veheti a méretesebb tárgykód. Ezért van az, hogy a 64 bites Windows alapból több memóriát igényel, mint a 32 bites.Viszont a CPU 1 órajel alatt akár kétszer több adatot is képes feldogozni ideális esetben, de csak 64 bites alkalmazás esetén, tehát itt még be is hozhatja a hátrányt.
Szóval ha valakinek nincs annyi memóriája, hogy a megcímzése igényelni a 64 bites OS-t és nincs szüksége 64 bites alkalmazásra (pl. videó kódolás), akkor nem látom okát a 64 bites OS-nek.
Viszont ha csak egy oka is van, hogy azt tegye fel (pl. későbbi memória bővítés), akkor nem igazán érdemes gondolkodni, nyugodtan mehet fel a 64 bites is, nem lesznek problémái.
Ja még egy-két dolog:
A böngészők ()IE, Firefox 64 bites verziójába a legtöbb plugin (pl. Flash) nem épül be, ezért kénytelen az ember a 32 biteset használni.A telepítőket pedig ne a Total Commander-ből indítsátok, hanem a Windows intézőjéből, mert előfordulhat, hogy Registry bejegyzéseket ront el és a rendszermappákat is átirányíthatja az OS. Ritkán, de okoz problémát, főleg alacsony szintű programoknál (pl. driver, antivirus szoftver, tűzfal).
-
lewisfm
aktív tag
válasz
Neil Watts #29646 üzenetére
Nem VHD.
Illetve nem tudom. Amikor biztonsági mentést csinálsz egy működő Win7 OS-ről, s a telepítő DVD-ről bootlva az image fájl-ból vissza tudod állítani a rendszert. Már a Vistában is volt ilyen funkció, de ott a Business verziótól volt engedélyezett, ha jól emlékezem.
-
lewisfm
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy a Home Premium-ban lehet-e image-ként biztonsági mentést csinálni az OS-t tartalmazó partícióról? Ha nem, akkor melyik az a legkisebb verzió, amelytől ez elérhető?
-
lewisfm
aktív tag
válasz
Elisha_ #19233 üzenetére
Szia!
Én nem azt írtam, hogy ne használja, hiszen én is azt hazsnálom. Csak a tisztán látás végett írtam, hogy édremes elgondolkodni, hogy x86 vagy x64 és nem azért feltenni az x64-et, mert az a cool. Pl. ha 4 GB-nál kevesebb a RAM a gépben, akkor nincs olyan indok, amiért a 64 biteset érdemes feltenni, hacsak nem a későbbi átállás vagy tesztelés miatt.
-
lewisfm
aktív tag
válasz
Narmiaren #19165 üzenetére
Azért a 64 bitnek vannak hátrányai is:
1. Nagyobb kódméret, ezért több helyet igényel a HDD-n, memóriában. Ebből fakadóan jobban leterheli pl. a CPU cache rendszerét,mert ugyan annyi utasításhoz több memóra kell. Nekem pl. van két, szinte ugyan olyan gépem, de az egyikben egy AMD Turion X2 TL50-es van, a másikban egy AMD Athlon QL-62. Nos ez utóbbiban kétszer annyi cache van, de felezett órajellel is veri a Turion-t 64 bit alatt. 32 bit alatt pedig már a Turion is erőre kap.
2. Kevés 64 bites program van, a 32 bitesek pedig egy emulált WoW környezetben futnak 1-3%-os lassulással emiatt
3. 16 bites programokat nem tudsz natívan futtatni rajta
4. Általában nincsenek 64 bites böngésző pluginek, ezért hiába van 64 bites IE és Firefox, úgy sem azt fogod használni
5. Fejlesztéskor oda kell figyelni, hogy sok .NET-es alkalmazást x86 platformra kell készíteni, mert sok .NET-es assembly-nek a mai napig nincs 64 bites változata, főleg adatbáziskezelés terén
6. Problémás jól összeszezdni a video codec-eket
7. Problémás lehet a megfelelő videó gyorsítás a VGA-n, főleg a h.264 esetén az NVidia-nál, legalább is nekem a GeForce 9400M GS-nél az
8. A Leadtek PVR2 szoftvere nem teljesen Win7 x64 kompatibilis, codec problémái vannak, valószínűleg az NVidia miatt (DVB-T esetén felbontásbeli problémák jelenkeznek)
Nos hirtelen ennyi jutott az eszembe, de ezzel együtt én is x64-es rendzsert használok, hogy miért? Ennek csak 1 oka van: 4 GB RAM van a gépben, 256 MB VGA RAM társaságában. x86 alatt 1 GB-al kevesebbel gazdálkodhatnék.
-
lewisfm
aktív tag
Én Win 7 alatt a KMPlayer-t használom videó lejátszására.
AFullHD felbontású mkv film akadozásmentes lejátszásához mit kell beállítani?
Érdekességképpen a Media Player Classic Home Cinema csont nélkül játsza az ilyen filmeket.
Köszi, Lewis -
lewisfm
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki Windows 7 Home Premium-ot használ, légyszi nézze meg már nekem, hogy abban van-e rendszer mentés image fájlba! Vista esetén csak a Business változattól felfelé van, de jó lenne a HP-ba is, ha beraknák. Ezzel a funkcióval nagyon egyszerű a rendszer-visszaállítás és nem kell hozzá egy harmadik program...
-
lewisfm
aktív tag
Sziasztok!
A http://modbox.hu/ .... URL-ről nem lehet tölteni. Tud valaki egy másik lehetőséget?
-
lewisfm
aktív tag
Tölthető a 7105 build x86 verziója!
link -
lewisfm
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #11423 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám, a VGA driver volt a ludas. NVidia 9400 GM a VGA (=Nvidia 9100 GM + 9300 GS, hybrid SLI). Végül is az NVidiától letölthető 179.xx verziójú driver jött be, azzal nem csinálja.
A jelenség másik összetevője, hogy van egy USB-s rádiós egerem. Annál alapból az volt beállítva, hogy felébresztheti a gépet. Nos a gép fedelét amikor lecsuktam elraktam, a gép még készenléti állapotban volt. A külső egeret elraktam, ezért az megmozdult, a gép felébredt, de a VGA képe (miután kinyitottam a fedelet) nem jelent meg. Megoldásként az egér driverének tulajdonságánál ki kellett kapcsolni azt, hogy az egér felébresztheti a gépet.
Hangsúlyozom, hogy nekem mind a kettő lépésre szükség volt a probléma elhárításához!
-
lewisfm
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #10496 üzenetére
Ezt szoktam csinálni, de megvárom, amíg stabilan nem villog a kis led az USB-s eszközön...
De azért az nem normális, hogy nem lehet leválasztani normálisan eszközt az USB-ről.
-
lewisfm
aktív tag
Melyik Win7 verziótól kezdve lesz benne az OS particióját is menteni képes backup/restore funkció? Jó lenne a Home-ba is....
-
lewisfm
aktív tag
Sziasztok!
Van egy USB-s külső HDD-m, s nem tudom eltávolítani a rendszerből, mert mindig azt mondja, hogy használatban van,pedig már rég nincs is (órák óta).
Win7 build7048 x64-et használok.
Van valakinek ötlete?
Az USB-s pendrive-oknál is ugyan ez a helyzet..., több gépen is.
-
lewisfm
aktív tag
válasz
AthlonXP #8754 üzenetére
Nekem pedig néha, amikor a monitort lekapcsolja, utána nem tudja visszakapcsolni, marad a feketeség, bár a gép működik tovább, nem fagy le. Csak vakon egy kicsit nehéz dolgozni. Ilyenkor csak az újraindítás marad.
Ráadásul egyes WPF-es alkalmazásoknál még rajzolási hibák is vannak, ha sok részben átlátszó objektum (gomb, panel...) van fönt egy ablakban.
Egyébként egy NVidia Geforce 9400M kártyám van (= GeForce 9100M IGP + GeForce 9300 M hybrid SLI) és több driverrel próbáltam. Talán a legjobb a 185.2 verziójú idáig, stabilitás szempontjából, a sebesség meg nem érdekel, nem játszom.
-
lewisfm
aktív tag
Hello!
Nekem egy olyan problémám van Win 7 alatt, hogy amikor a VGA lekapcsolja a monitort és még eltellik utána egy kis idő, akkor azt veszem észre, hogy a gép bár működik, a monitor semmire sem kapcsol be (egér, billenytű, stb).
A gép típusa:
MSI EX630, AMD Athlon QL-62 CPU, NVidia Gefore 9100 + NVidia Geforce 9300, Nvidia chipset...Tud valaki segíteni?
Több driverrel is próbáltam, de nem segített. -
lewisfm
aktív tag
Viszont nincs 64 bites flash, így gyakorlatilag csak a 32 bites böngészőket érdemes futtatni.
További a 64 bites kód mérete nagyobb, ezért szerintem több HDD műveletre kell számítani.
A rendszermemóriából is vagy 200 Mb-val többet visz el.
Ráadásul szerintem a CPU cache-re is negatív hatással van.Szerintem csak akkor érdemes 64 bites OS-t használni, ha RAM korlátba ütközöl.
-
lewisfm
aktív tag
Pontosabban az érdekelne, hogy a sub vagy srt feliratokat a Media Player a telepítés után megjeleníti-e?
Egyébként ha valaki tudja, hogy hogyan lehet ezt a problémát megodani, akkor megköszönném (nem alternatív lejátszót szeretnék telepíteni, hanem kifejezetten ezt, a Win7-be beépített lejtátszót használnám)
-
lewisfm
aktív tag
Melyik változatban lesz benne a teljes lemezkép alapú biztonsági mentés? Csak mert nekem az a funkció jelenti a választóvonalat. Jó lenne, ha a Home Premiumba már beleraknák.
-
lewisfm
aktív tag
Sziasztok!
Win7 alatt a Media Player 12-t hogyan lehet rábírni a sub, srt s egyéb feliratfájlok megjelenítésére?
-
lewisfm
aktív tag
Felraktam a 7022 build-et, méghozzá úgy, hogy a feltelepített 7000 build-et updateltem. Majd 2 órán át csinálta.
Tapasztalatok:1.
Elcseszte a VGA működését: lecsökkentette a fényerőt és a monitor is villogni kezdett, mint állat. El kellett távolítani a drivert (amit az update-ről szedett le korábban), de utána az update-ről már nem tudta újra leszedni, mert nem találta meg a listában. Végül kézzel telepítettem egy Vistás drivert (Geforce 7400 Go és finnyás, hogy melyik verziójú drivert rakom fel). Szóval azért megoldottam.2. A superbaron jobbra lent folyamatosan kint van egy ikon: Action Center is starting. De nem csinál semmit, eltávolítani nem lehet.
3. Az egész operációs rendszer sokkal lassabb lett, olyan ragadósabb. Ha ez így megy tovább, elérik a Vista sebességét brrrr.
Tényleg: tiszta telepítéssel gondolom jobban jártam volna a sebesség tekintetében? Nálatok mik a tapasztalatok?
Gép: FuSi pa1538 noti: AMD Turion x2 1,6 GHz (TL-50), 4 GB RAM, Geforce 7400 go 128 MB VGA, Samsung 320 GB HDD
-
lewisfm
aktív tag
válasz
westlake #6642 üzenetére
Lehet, hogy nem írta el:
http://winfuture.de/screenshots/Windows-7-Build-6.1.7032--3772-1.html
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=733694&st=0
Build tag=6.1.7032.0.winmain.090129-1812Ráadásul ez 64 bites verzió! Talán nem fake és "elérhető" lesz.
-
lewisfm
aktív tag
Az miért van, ha Win 7 alatt akarok CD-t vagy DVD-t írni, akkor az nem sikerül?
Az írás látszólag jó, a Nero 8/CloneCDCloneDVD/PowerISO - ezeket próbáltam - pl. ha ellenőrzi, azt mondja, hogy OK, majd ha használni akarom a lemezt, akkor fájl olvasási hibák lesznek rajta, a bootolható lemez pedig nem bootol.
De ha a Win 7-be integrált ISO írót használom, az jól írja ki az anyagot.
- Az író zsír új.
- XP vagy Vista alatt nincsenek írási problémáim -
lewisfm
aktív tag
válasz
Cickánykoma #4303 üzenetére
Akkor esetleg a Virtual PC-vel próbálkoztál már?
Egyébként az x64-nek csak két esetben van értelme:
1. Ha tesztelni akarsz rajta valamit, vagy fejleszteni rá
2. Annyi memóriát használnál alatta, amit az x86-os már nem tud kezelni. -
lewisfm
aktív tag
válasz
Cickánykoma #4281 üzenetére
Néhány x64 AMD proci esetében a VMWare nem tud 64 bites GUEST-ként működni. Pl. Nekem azasztali gépben egy AMD Athlox x64 3000+ van, s ott sem működik, míg a laptopban egy AMD Turion x2 TL-50 van, s annál megy. Ez van.
-
lewisfm
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy Win7-es kérdésem nekem is. Elméletileg a Win 7 telepítéskor csinál egy 200 MByte-os betöltő partíciót. A korábbi béták egyike nekem is csinált ilyet. Amikor megjelent a beta 1 (7000 build), akkor újratelepítettem a rendszert, mégpedig úgy, hogy a rendszerpartíciót töröltem, s csak egy második partíció maradt meg az adatokkal (ami szintén elsődleges, de nem katív). Így a nem partícionált területre kértem a telepítést. Ilyenkor automatikusan hozza létre a szükséges partíciókat.
Nos nem hozta létre a maga kis 200 MByte-os partícióját, hanem helyette az adatokat tartalmazó partícióra tette a boot-hoz szükséges fájlokat, s elvette a betüjelet (D
az adatpartíciómtól, a rendszer számára pedig létrehozta a lehető legnagyobb méretű partíciót.
Hogy lehetne ezt az állapotot elérni ? :
200 MByte-oi boot (rejtett, betüjel nélküli) partíció
C: Rendszer partíció
D: Adat partíció... persze az adatpartíció törlése nélkül.
Köszi az ötleteket,
Lewis -
lewisfm
aktív tag
válasz
God Vazzeg #2045 üzenetére
Nekem gond nélkül megjeleníti. Firefox verzió: 3.0.5 (magyar)
-
lewisfm
aktív tag
válasz
bossvico #2031 üzenetére
Sziasztok!
Olyan jelenséggel talákoztam a Win7-nél (buildtől, x86 és x64 verziótól függetlenül), ha partícionálatlan területre telepítem (akkor ő hozza létre a partíciót saját magára a lehető legnagyobb méretüt), akkor egy + 200 MByte-os kis partíciót is létrehoz magának.
Ez mi célt szolgál?Csak mert megy akkor is, ha a partíciók már ki vannak osztva és nem tudja magának létrehozni a 200 megásat.
Ha valaki tudja a választ, kérem ossza meg velünk is!
-
lewisfm
aktív tag
válasz
Kolondrum #1884 üzenetére
Innen tudsz leszedni drivert az NVidia chipsethez:
[link]Jelen esetben a Vista x86 verziót kell választani. A legegyszerűbb a letöltött programot elindítani, ami a c:\Nvidia mappába kicsomgalja magát. Aztán a telepítőből telepítés nélkül kilépni. Végül a Windows Device Manager-éből driver update-et választani és a c:\Nvidia mappát megadni driver forrásként. Ez az alkönyvtárakat is megnézi, s települni fog a cuccos.
Nekem az SMU-t nem szokta felismerni.
Üdv,
LewisU.I.: A hiányzó SM BUS vagy SMU driver amíg nincs telepítve, hátrányosan befolyásolhatja a VGA teljesítményét. Legalábbis nálam így van...
-
lewisfm
aktív tag
Közben megtaláltam a VHD-t:
1. Computer(Sajátgép)-re jobb egérgomb, majd a helyi menüből: Manage (Kezelés)
2. A Computer Management-ben (Számítógép kezelés) kiválasztani a fában a Disk Management-et (Lemezkezelés)
3. A dialógusablak Actions (Műveletek) legördülő menüjében megtalálhatók lesznek a VHD-vel kapcsolatos műveletek (Attach, stb.)
...jól eldugták ezt a daemon tools helyettesítőt, de legalább van!
-
lewisfm
aktív tag
Nekem pont 4 GB RAM van a gépben, s azért kérdeztem, mert Vistáig bezárólag az x86-os rendszerek csak 3 GB-ot láttak / tudtak használni a 4-ből. Viszont az izgat, hogy a Win 7-nél az x86-os verzió esetleg tudja-e még használni mind a 4 GB-t, vagy muszáj x64-est használni helyette.
-
lewisfm
aktív tag
Ezt a Win 7-et (6801, x64, utlimate) én is kipróbáltam, s igen pozitívak az első benyomásaim:
A gép egy Fujitsu Siemens pa1538 notebook, 4 GB RAM-al, 320 GB HDD-vel. A telepítés után kb. 12 GB hely ment el, de ez betudható a 64 bites mivoltával és a 4GB hibárnáláshoz szükséges fájllal és a swap fájl is több giga.
Amit nem ismert fel:
Az alaplapi chipset egy összetevője, de egy Vista x64-es driver megfelelt neki
A VGA (Geforce 7400 go), de a laptopvideo2go-ról le tudtam tölteni egy Vista x64-es WHQL-es drivert és azzal megy.Tapasztalatok:
Stabil és gyors (a boot is és a reakciókészsége is). Windows az ilyen ?
A Media Center már kezeli a hw mpeg2 kódoló/dekódoló nélküli TV tuner kártyákat is
Beépített divx, xvid, h.264. Tudjátok mennyit szívtam a korábbi Windows-okkal, mire tudtam DVB-T-n nézni az m1HD-t?Olvastam, hogy a daemon tools nem megy fel rá. Ha Vistán megy, ezen vajon miért nem. A beépített VHD-t viszont nem találom, valaki elő tudja csalogatni?
Az flash még mindig probléma a 64 bites böngészők alatt, vajon mikor oldódik meg ez is?
Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest