Aktív témák
-
válasz
Steelmanus #48794 üzenetére
No igen, nekem sincs ilyenem a BIOS-ban, csak most hirtelen ez ugrott be, és nem is néztem milyen lapotok van..
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Steelmanus #48793 üzenetére
F2 van, ugy is probaljam meg? (meg sose probaltam frissiteni.. valami jo leirast tudsz?)
-
Dr.Én
veterán
Sikerült a netet behozni a Win 7 alatt.
Egy olyan kérdésem lenne hogy a Nod32-re miért irja ki azt hogy ismert kompabilitási gond van?
Esetleg használjak helyette mást? -
Steelmanus
addikt
válasz
Barthezz2 #48791 üzenetére
Nem baj nekem is johet mert majdnem egyforma lapunk van az enyem regebbi csak 780 mig az ove 785-os Nalunk a BIOS-ban nincs ilyen opcio talan mert AMD-s lap az Intel-eknel en is mindig latom szoktam gepeket osszerakni ismerosoknek. Meg a Ctrl+F1 -re kibovulo BIOS menuben sincs.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Gyuri16 #48786 üzenetére
Milyen a BIOS verzioszama F1 vagy magasabb? Szerintem ha F1 akkor frissitsd F3-ra lehet hogy ez segitene a dolgon. Ugylatom van a magyaroldalon is.
-
válasz
Steelmanus #48787 üzenetére
Bocs, nem neked akart menni, hanem egyel feljebb
Gyuri16: BIOS-ban a memory remap funkció átállít.
-
Most teszteltem egyik játékot, erre kifagyott néhány perc múlva mint tavaly nyáron a Vista.
Inkább maradok egy ideig Vistán.
-
válasz
lordjancso #48778 üzenetére
Ha a felnyitott MSN főablakot nem a tálcára rakás gombbal akarod a tálcára tessékelni, hanem a bezárás gombra msz, akkor elvileg nem zárja be, viszont a kettőből az egyi el fog tűnni az asztalról.
-
Kommy
veterán
válasz
lordjancso #48783 üzenetére
Amit be rá akarsz rakni ikont a startmenü mellé azon jobb klikk és pin to taskbar.
-
Steelmanus
addikt
válasz
lordjancso #48783 üzenetére
-
Gyuri16
senior tag
sziasztok, uj gepem van, 64bites win7-tel (home premium). azt irja hogy a 4giga rambol csak 3,5 usable. (igen 64 bites a rendszer).
a lenyegi dolgok a gepbol:
gigabyte MA785GT-UD3H
phenom x4 945
corsair 4gb ram (1600mhz, twin3x xms)
samsung spinpoint f3 500gb
tudtok ezzel segiteni? -
bolvar
senior tag
üdv
lakótársam laptopjára dobtam win7-et kiváncsiságból.előlépett egy olyna probléma hogy hiába osztom meg a meghajtót senkinél nemlehet belépni(mindne gép xp).
mindent beálítottam amit találtam és nem jó.valaki valami ötlet?
előre is köszi -
lordjancso
senior tag
válasz
lordjancso #48782 üzenetére
Lenne még egy láma kérdésem.
A start gomb mellett van alapból az IE, intéző és a media player gombja. Kivenni kitudok már gombot, de hogy tehetem be helyette valamelyik másik program ikonját?
-
lordjancso
senior tag
válasz
Steelmanus #48781 üzenetére
Igen, nálad a megoldás! Köszönöm szépen!
-
Steelmanus
addikt
válasz
lordjancso #48776 üzenetére
Hat ez igy nem rendes mukodes ahogy leirtad viszont ha a Messengert progi Tulajdonsag-nal beallitod hogy Wista SP2 komp. modban induljon akkor a regi elrendezes marad vagyis a Mess. megy az ora melle, mig az ablak a Talcara. Ehhez ha jol tudom at kell allitani a Startmenuben azt hogy Talca gombok Soha nincs osszevonas-ra. De ezt itt mar sokszor leirtak probald ki, ha nem tetszik visszacsinalod.
Mas:
Nalam is elojott az alvaszavar W7 RTM 32 bit vagyis a Startmenubol nem reagal az altatasra szerencsere a gagyi bill-en van 1 db plusszgomb az eppen altatasert felelos igy azzal elalszik szegenykem. Addig mukodott amig fel nem tettem az MSE-alt, ugye az kikapcsolja a Defender-t, es a helyebe lep. Mast nem tettem fel es buheralva sincs, ala'natur.
Lenyegeben nem zavar mert tesztelesre van fent csak azert irtam le mert masnal is elojott ez a hiba.Utolag latom hogy a laptopal van a bibi, ott is ez all a Mess.-re.
-
lordjancso
senior tag
válasz
sfdrakex #48777 üzenetére
Én a "klasszikus" gomb elrendezést használom, tehát nálam ez a csoportosítás ki van kapcsolva. Szóval két gomb van a tálcámon (nálad ez akkor egy gomb, csak mögötte két ablak van ugye). Az egyik gomb én vagyok, mint user, mint msn felhasználó (tehát ha nem vagyok belépve, akkor az email címem jelenik meg a gombon, ha be vagyok lépve akkor a nevem és az állapotom), a másik gomb pedig maga a messenger ablaka (tehát ha ki vagyok lépve akkor be tudod jelentkezni, ha bent vagyok, akkor a partnerlistám van rajta).
Igen, valamiért csak együtt működik a kettő... De én nem akarom mindig lecsukogatni, hanem azt szeretném, hogy az első ablak (tehát amin én vagyok mint user), ne is jöjjön elő soha többé, mert zavar. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
lordjancso #48776 üzenetére
Bármelyiket zárod be bezárja? vagy csak egyikkel? Nálam is vanhogy 2 msn ablak van, akkor ha ráhuzva az egeret mikor felugrik az msn ablaka nem csak felhuzom és ugy nyitom meg hanem lent klikkelek az msn ablakra, viszont az igy nyilot ha bezárom nem zárja be a progit csak az ablakot.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Windows Live Messengerem miért tesz ki két ikont a tálcára? Az egyiken az e-mail címem van, a másik maga a Messenger gombja, viszont ha az egyiket is bezárom, akkor bezárom vele a programot is.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? -
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Már írták páran régebbi hozzászólásokban hogy gondjuk volt 1-1 frissítéssel! Nekem is ez a gondom, a 974431-es frissítés egyszerűen nem akar sehogysem felmenni a gépre... Telepíti, újraindul, aztán írja h nem tudja konfigurálni...
Nem is lenne mindezzel baj, ha nem csinálná minden indításkor azt hogy 3x indul újra mire elindul az egész, ez cirka 5perc mire végülis gép előtt vagyok....Írtak egy megoldást hogy próbáljam ne újraindítani hanem kikapcsolni, majd újrabekapcsolni. így sem oké.
Letöltöttem a frissítést a honlapról hogy akkor mauálba felnyomom ugyanúgy rossz és nem települ fel!Msi ex 710es laptop-ról van szó... az asztali gépemen semmi ilyesmi gond nem adódott...
Valakinek valamilyen megoldási ötlet? (Rendszervisszaállítási pontom nincs)
-
sfdrakex
nagyúr
Persze olcsobb, de méág nem olvastam el én például egy ilyen szerződést se. Internetet se oszthatsz sima otthonit lakáson kívülre, mégis szokták hoyg szomszédok panelvban közösködnek, soha senki nem ellenőrzi működik is de illegális. Fel lehet rakni a 3 Win7et, 3 család 3 gépére, csak valószínüleg nem legális, ennyi erővel nem lesz különb az se ha letöltöd és activátorozod, neten mindkettő eredetinek néz ki, kimenni meg senki nem fog hozzád.
-
Imco
őstag
válasz
sfdrakex #48726 üzenetére
Ha pl a 3 win7 3 laptopra kerül akkor nem igazaán ellenörizhető. Arról nem beszélve hogy mi van ha eladom a laptopot.Szerintem... Egyébként én is azt olvastam hogy nálunk nem lesz family pack, mert hogy értékesitési szempontbol jelentéktelenek vagyunk. Home értékesitési szempontbol meg pláne.
Egyébként meg, csak mert igy magunk között vagyunk elárulom...
Egyre gyakrabban veszek 5-10 useres szoftvereket, sokkal olcsobbra jön ki.
-már ha találok ennyi érdeklödöt. -
virkir
veterán
válasz
szakalistvan #48762 üzenetére
Külön partíció elég neki.
32bitesnek minimum 20GB
64bitesnek a duplája, hogy jól érezze magát. -
szakalistvan
senior tag
Sziasztok!
Xp mellé szeretnék Win7-et rakni,kipróbálni,fel tudom telepíteni ugy hogy bootolás előtt választható legyen az op rendszer?
Valamint hogy külön vinyóra rakjam vagy csak külön partíció,mekkora hely kell neki? -
LLKobe
veterán
válasz
Gorneck #48760 üzenetére
Feltenném én, ha egyáltalán megtalálnám. Van 5leted hogy hol lehet ez a globalroot mappa?? Csökkentett módot még mindíg nem próbáltam, de akkor most megpróbálom. De mit tanácsolsz hogyan, mivel? Semmi sem találja meg csak a defender, azis csak akkor ha úgy van kedve, ha becsukom a riasztást és csapok egy scan-t a defenderrel, nem talál szart se
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Megint előjött a nemrég említett problémám, azonban ez kezd egyre érdekesebb lenni
A defender megint megtalálta ugyanazt a file-t, azonban nem ugyanott!Most éppen ezen az útvonalon találta:
globalroot\Device\Ide\IdePort1\oriibxeq\tdlwsp.dll
Előzőleg pedig itt találta:
globalroot\Device\Ide\IdePort1\drksqwsi\tdlwsp.dll
Mosmá nagyon érdekelne miez
-
Sziasztok!
Egy cég megkért arra, hogy a win7 telepítőjökből pucoljak ki mindent, ami nem kell a munkához (+ frissítések integrálása, + pár beállítás). Enterprise verzióról van szó.
Hallottam erről a WAIK-ról, de előtte szeretnék kérdezni.
A WAIK egyáltalán alkalmas a telepítőből karcsúsítására? XP alól elvégezhető a művelet?
A win7-hez melyik verziót kell letölteni? 2.0, ugye?Köszi!
-
sfdrakex
nagyúr
-
Dr.Én
veterán
Hát sajnos nem tudok win 7 alatt se hogy se net kapcsolatott teremteni, ezért asszem marad az XP....
-
Lakers
tag
Hali,
Valaki tudja, hogy a windows 7-t msdnaa licenszel, hányszor lehet felhasználni? Lehet-e 2 gépre telepíteni?
-
szasanyi
félisten
DLS kapcsolatnál előfordul ilyen úgy is, hogy a netkapcsolat hibátlan. Pontos okát nem tudom, én ilyen esetben ki szoktam kapcsolni az értesítési ikon megjelenését és kész.
-
Sonja
nagyúr
Ubisoft tesztelte a játékai kompatibilitását Windows 7 alatt (német), KATT!
-
Relisys
senior tag
Hello!
Win7 alatt recsegnek a fuji v5555-ös laptopom hangszorói. Mindenféle drivert kipróbáltam már, de egyik sem jó. Xp alatt semmi baja nem volt. Drivereket a fuji oldaláról és a realtek oldaláról szedtem. Mindkét esetben kipróbáltam a vista-s és win7es drivereket is, nem sok sikerrel
Mit tudnék még megpróbálni?
-
Dr.Én
veterán
Hali
Sikeresen felraktam a Win 7-t az XP mellé(mindegyik különparticion)
Egy olyan gondom van hogy az Internet nem tudom belőni a Win 7 alatt
Netem Mikrohullámú .ilyen Msi hálokártya áltam kapom a netet.De ehezz nem találtam Win 7-es drivert az XP-s driver fel megy de nem kapcsolodik a nethez
Segitséget előre is köszi -
Gorneck
legenda
válasz
lala42 #48674 üzenetére
Sztem teljesen jó és észrevétlen. Mivel én megszokott oldalakat látogatok így nekem bőven megfelel. Az tény, hogy van még hova fejlődnie...de hibátlanul működik.
Az meg, hogy össze vissza írogatnak róla, az azé van, mert szolgáltatásba kevesebbet nyújt, mint bármelyik free AV bár én úgy vagyok ezzel, hogy nem hiányzik egyik se... -
BonFire
veterán
Azt tudja valaki, milyen jelentős eltérések vannak a különböző változatokban? Én most itthon egy Home Premiumot használok, de egy otthoni felhasználó ki tudja-e használni a Professional meg Ultimate változatokat? Vagy otthonra elég a Home Premium?
-
Tibro5
senior tag
válasz
sfdrakex #48725 üzenetére
de mondom korábban is csináltam már ilyet vista alatt és nem volt semmi gond, meg ezér van az os, hogy megoldja az erőforrásokkal való gazdálkodást...
a zenelejátszásnál is előre beolvas memóriába adatot, szóval a hangnak nem kéne akadoznia, az egérmutató akadását meg pláne nem magyarázza a winyó kerregése.
szóval nem nyugtattál meg, elég jó vas van a win7 alatt ahhoz hogy röcögjön egy vacak másolás közben. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Morden24 #48723 üzenetére
Elkéne olvasni a hozzávaló szerződést akkor derülne ki hogy, hogyan lehet használni, de szerintem egy háztartáson belüli gépekre fog vonatkozni, bár lehet hoyg tévedek, de nem hsizem hoyga Microsoft, azt szeretné ha 10K lenne túl képpen az OS és haverok vennék közösen. Inkább arra ösztönöz vele hogy egy háztartásban minden gépen legyen legális win7.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tibro5 #48720 üzenetére
Proci és memoria használat persze hoyg nem fullos, de a vinyokat tekerte a rendszer rendesen, másolsz 30 gigát, ami ahonnan másolod ott olvas teljes sebességgel ahova másolod oda pedig ir, közbe a torrent is olvassa és irja a vinyot, a zene lejátszó is olvassa, firefox is használja a vinyót, ne csodálkozz ha beszaggat a vinyokban a fej nem győzött ide oda ugrálni.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Barthezz2 #48721 üzenetére
Nem, konkrét family pack
Azt úgy értettem, hogy szerintem attól, hogy family pack a neve, még nem kizáró ok, ha nem egy család vagy, azaz ez csak egy jópofa elnevezés, lehetett volna Microsoft Love Pack vagy 3-in-1 Pack is.
(#48722) sfdrakex: Engem is lesokkolt a 74%... nem olyan régen, pár hete hallottam ezt a statisztikát. Eddig is tudtam, hogy siralmas a magyar nép ilyen tekintetben, de ez azért felül(alul)múlta az egyébként sem túl rózsás elképzeléseimet.
Egyébként a kölkökön is meglátszik. Régen ahogy mondtad, a mesecsatornák meg játékok miatt rá voltak kényszerítve a nyelvtanulásra. Manapság meg minden (szerintem szar minőségben) alájuk van magyarítva... meg is van az eredménye. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Morden24 #48718 üzenetére
A weboldalukon nem találom, akciós újságban sem láttam ,bár mivel Kecskeméti vagyok abban néztem lehet máshol van, még nézegetem. Egyébként meg ez hogy angolul mennyien nem tudnak az országban elég elkeserítő. Emlékszem 90 es évek elején szótárral használtuk haverokkal 9-10 évesen a számítógépeket még semmi nem volt magyarul, mostmár vannak online szótárak de lusták, vagy csak nem tudják használni az internetet se rendesen az emberek.
-
-
Tibro5
senior tag
tegnap este találkoztam egy olyan problémával, hogy másoltam kb. 30 gigát egyik winyóról a másikra TC-vel, közben futott msn, foobar, utorrent, firefox, mirc és elkezdett akadozni a hang és az egérmutató is. a böngésző is lassan működött. azért nem értem a dolgot mert a proci terhelés 1-3% között mozgott és volt szabad memória is
egészen a másolás végéig akadozás volt, megnéztem és a hálózati forgalom is minimális volt, és frissítés sem ment a háttérben. mér lehetett ez? más is találkozott már ilyesmivel?
vistával sosem volt ilyen akadozás... -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Barthezz2 #48717 üzenetére
Működni biztosan működik, csak az már ugy szerintem nem legális. Bár senki nem fogja ellenőrizni, de ennyi erővel használhatsz warez OS-t is azt is büntetik meg sztem ezt is, gondolom azért családi pack, hoyg egy háztartáson belül több (jelen esetben 3 gépre) lehet feltenni.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Tibro5 #48716 üzenetére
Éppen ezért megnézném én azt a Juronics-os Family Pack-ot, hogy egyáltalán magyar-e. Merthogy egyébként bárki berendelheti jópár külföldi webshopból.
Itthon meg a 74%-os idegennyelvi analfabétizmussal nem lesz jó buli a külfődiű beszélő family pack
(#48717) Barthezz2: Gondolom meg lehet, nyilván nem kér az aktiváció anyakönyvi kivonat fénymásolatot.
Ha meg mégis, akkor kimész haveroddal Hollandiába, összeházasodtok, és máris vehettek Family Pack-ot(#48719) sfdrakex: Meg kéne nézni, de szerintem ez egyszerűen csak egy 3-pack akciós csomag ügyes-aranyos elnevezése, és nem kell hozzá, hogy "család" legyél.
-
válasz
sfdrakex #48715 üzenetére
Szerintem is.
Amugy egyébként azt meg lehetne csinálni, hogy magam mellé csapom 2 haverom, veszünk egy family pack-et, utána szétosztjuk a licenseket, és akkor gyakorlatilag 10k/db áron hozzájutunk egy Home Premium-hoz, vagy ezt így már nem kellene?
Tibro5: azért is a smily a hsz-emben, mert én is meglepődtem, mikor reggel csipás szemmel kávét iszogatva megláttam
-
Most láttam egy euronics-os szórólapon, hogy windows 7 home premium family pack: 29900 ft
-
mobbo
senior tag
szia nekem is hasonlo volt a problemam, ha visszaolvasol latod is
gyari w7 64bit nem bootolt be (abit ip35 alaplap ide-s dvdrommal)
vegigprobaltam mindent, de semmi eredmeny
a megoldas: usb pendrive-ra kiirt w7 es usb-rol install
perfektitt talalod hozza a cuccot
http://www.winblogger.net/2009/10/windows7_usb_dvd_download_tool/
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest