- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nova001 #49778 üzenetére
A Win7 driveres támogatottsága még elég gyerekcipőben jár, a rendszer magja hiába azonos a vistáéval, sajnos a driverek nem egészen kompatibilisek. Hangkártya problémát még nem észleltem, de VGA-t igen.
Nekem Nvidia videokártyám van, de Win7 alatt ott is problémák vannak a megjelenítéssel. Nekem szélesvásznú képernyőm van, és úgy van beállítva, hogy 4:3-as képarányú felbontásoknál megtartsa a képarányt, és ne húzza ki teljes képernyőre. Ám a Win7-es driver fütyül rá, mindig kihúzza a képet, és ráadásul csak 60Hz-en hajlandó járatni a monitort. Beállítom 75Hz-re, és látszólag át is állítja, de ennek ellenére a monitor továbbra is 60Hz-et megy.
A Win7-nek még a driverek terén sokat kell fejlődnie, illetve inkább a hardvergyártóknak kellene jó drivereket kiadniuk Win7-re. -
Bopez
tag
válasz
nova001 #49391 üzenetére
Sziasztok!
Kérdés az szerintetek mitől lehet, hogy megy a torrent, közbe ép filmet nézek külső vincsiről, egyszer csak beakad a film, tudjátok megáll a kép, a hang, zúg, aztán megy tovább viszont megszakad a netem, kiírja a wifi, hogy nincs elérhető hálózat közbe amúgy szokott találni vagy 8 at, kinyomom a wifi kapcsolót, várok kb 20 percet, vissza és megint jó...
Ez vajon mitől lehet? -
válasz
nova001 #48597 üzenetére
Lehetséges, hogy le van tiltva a virtualizáció a BIOS-ban.
Másik lehetőség, hogy a processzor nem támogatja a hardveres virtualizációt. Ha ez a helyzet, akkor marad az XP kompatibilitás bekapcsolása, és az ima!
Intel procikhoz: Érzékenyen érinti a Windows 7 XP módja az Intelt
AMD téren nem vágom a dolgot, de érdemes utánanézni... -
Clemi
veterán
-
Clemi
veterán
válasz
nova001 #48365 üzenetére
van ez othoni csoport most azzal szenvedek hogy összehozzam a 2 gépet egy csoportba ennek lehet köze hozzá ?
Attól tartok a kérdésedben találod a választ. Igen, az otthoni csoport egyik újítása a streamelés hálózaton, vagyis a play to... Tehát igen, az otthoni csoportot be kell lőnöd.
-
Clemi
veterán
válasz
nova001 #48300 üzenetére
valakinek sikerült már a "Play to" funkciot beálitani ???
én azzal szenvedek most hogy egy routeren összekötött 2 win7 gépen tudjak küldeni és fogadni adatokat ezzel a funkciovalIgen, sikerült már beállítani a "play to" funkciót két routeren összekötött gép között. Semmilyen leírás nem kell hozzá. Annyit kell tenned, hogy amelyik gépre küldeni akarod a médiát, azon engedélyezni kell a media playerben a távvezérlést, (adatfolyam/lejátszó távvezérlésének engedélyezése) és futni kell a média playernek.
Aktív témák
- Formula-1
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Óra topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest