Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire #49786 üzenetére
Bluetoothhoz próbáld meg feltenni a bluesoleil progit és azzal használni.
Hálózatnál meg azonos csoport és adj meg jelszót.
-
sfdrakex
nagyúr
Nem hinném hogy az a baj amit irsz, torrenteken aktiválók vannak win7 hez, ami mindenkinek más oem kulcsot generál. HA valaki fel is tette a serialját nem hinném hogy mindenki ugyanazt kapta, bár lehet de az meg sztem hülyeség lenne. Valakivel egyeztess serialt aki szintén ott szerezte a win7 ahol te, vagy torrenten nézzd meg ugyan az a serial van e megadva ami a tied.
-
Kommy
veterán
válasz
Speeedfire #49786 üzenetére
A bluetooth-ra annyi tudok írni, hogy nekem ez működik igaz nem telefonnal, hanem egy sztereo fülhallgatóval, igaz én használok külön progit aminek a neve bluesoleil.
A megosztásra meg érdemese lenne átnézni a beállításokat.
-
Speeedfire
félisten
a bt probléma még mindig nincs megoldva valakinek valami megoldása? [link]
mitől lehet az h noti (os: win 7 ulti 32 bit) alól nem tudok csatlakozni az asztali géphez? (os: win 7ulti 64bit)
felhasználó nevet meg jelszót kér holott nem állítottam be ilyet
a file szerveremtől meg nem kér (os:ubuntu 9.10 minimal 32 bit) -
törölt tag
válasz
nova001 #49778 üzenetére
A Win7 driveres támogatottsága még elég gyerekcipőben jár, a rendszer magja hiába azonos a vistáéval, sajnos a driverek nem egészen kompatibilisek. Hangkártya problémát még nem észleltem, de VGA-t igen.
Nekem Nvidia videokártyám van, de Win7 alatt ott is problémák vannak a megjelenítéssel. Nekem szélesvásznú képernyőm van, és úgy van beállítva, hogy 4:3-as képarányú felbontásoknál megtartsa a képarányt, és ne húzza ki teljes képernyőre. Ám a Win7-es driver fütyül rá, mindig kihúzza a képet, és ráadásul csak 60Hz-en hajlandó járatni a monitort. Beállítom 75Hz-re, és látszólag át is állítja, de ennek ellenére a monitor továbbra is 60Hz-et megy.
A Win7-nek még a driverek terén sokat kell fejlődnie, illetve inkább a hardvergyártóknak kellene jó drivereket kiadniuk Win7-re. -
nova001
senior tag
2 bajom lenne
win 7 x86 felraktam laptopra, asus f5sl
a hang driver ha leszedem a realtekröl nem jo mert recseg...ami alapba felrakja jo de ugy meg nincs vezérlöpanel...alc 660...valakinek van erröl valami tapasztalata ??
másik:
a vid kari ati mobility hd 3470 felrakom a vista drivert de nem huzza ki a képet soha a játékokba (pl 800*600ba a képernyö közepén meg a game) nem ugy mint az xp -
fairi
őstag
na most szívok...
feltelepítem a win7-et ami a tisztaszoftver keretébe kaptam(gameshow),próbálom aktiválni és kiirja nem lehet.....
Okot sejtem miért,pár lelkes torrentező(láttam is,valszeg az összesre megtörtént) feltette a seriált+wint,és mindenki ezerrel töltötte...Már fogalmazom a gratulálólevelet is,h másokat megszívatott vele..
na!Hogyan lehet uj seriált kérni a mikroszottól,tudja vki?
ui.:gameshow egyetlen seriálal adták mjindenkinek,vagy mi?
-
Még egy MSDNAA-s kérdésem volna. Ott csak angol van fent, de ha én lekukázok netről egy csont origi(semmi nyulka-piszka) hun telepítőt, akkor azt minden további nélkül használhatom az angolhoz kapott kulcsal nem?
-
pete_21
addikt
Erről jut eszembe:
Ha jól emlékszem (de javítsatok ki, ha tévedek) Vistán a control userpasswords és egyéb parancsokat simán be lehetett írni a Start menü keresőjébe, és végre is hajtotta őket. De W7-en csak a Futtatásba lehet beírni, különben a keresőt hozza be...
Nem lehet megoldani, úgy, ahogy Vistában volt? -
-
-
Tommy7
tag
Üdv. Én most raktam fel a 64bites Win7-et. Azt hallottam, hogy a frissítések elronthatják, ez igaz? Ha igaz akkor milyen frissítéseket ne rakjak fel? Köszi.
-
stancy
tag
válasz
Gorneck #49756 üzenetére
Én nem tudom milyen 7-esem van de hogy nálam ilyen nincs az tuti.
1 órája egyenként minden egyes menüt megnyomtam, hogy melyik rejti. se a karbantartás, se a kellékek,se az inditópult, ban nincs semmi ilyesmi. egyedül a töredezetség mentesitöt találom meg... de nem azt keresem. -
Sidius
tag
Egy pár napja már beírtam ezt a kérdést, de azóta sem oldódott meg a dolog. 2db 5536G acer laptop, Win7 x64, driverek szépen feltelepítve mind2-re, x-edik bekapcsolás után egy pár perc elteltével az egyik laptopon, mindig csak azon! a kurzor "töltés" animációja megáll és bármikor, ha tölt vmit a gép az animáció megvan fagyva, csak újraindítás után működik megint, illetve ha az egérmutató módosításainál átváltok egy másik, majd az alap kurzorokra. Ennek mi lehet az okat, még a windowst is újrahúztam úgy idegesít és nem javult meg. A másik laptopon meg semmi gáz.
-
CséZé
őstag
Hi!
kb 3 hete van W7-em, eddig nincs vele baj, gyors, stabil stb...
Viszont betelt a 80Gb-os winyóm, eddig soha nem volt ilyen, pedig nincs is rajta szinte semmi. Valamit nem lehet csinálni h ennyire ne egye a rendszer a Gb-okat? -
borsodika
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem win 7 ultimattel kapcsolatban:
1. Hogyan lehet azt megoldani, hogy pc bekapcsoláskor az üdvözlőképernyőn ne keljen rákattintani a profilomra hanem automata lépjen be? (nincs jelszó, se másik fiók)
2. Internet explorert használok böngészésre. Olyan problémám van vele, hogy irreálisan sokszor léptet ki a legtöbb oldalról ahova bevagyok jelentkezve pl ph. Nincs beállítva, hogy a böngészőből kilépve automata törölje. Amire gondolni tudok, hogy bekavarhat és használom: KIS2010 ill yamicsoft win7 manager.
3. elkezdek filmet nézni, és van amikor a winyó elkezd közbe dolgozni a háttérbe és olyankor beszaggat a filmcodec van telepítve és Q6600-as procim, 400gb-os sata 2-es winy ill 2gb ram van benne, nem hiszem h ez lenne a gond.
Nagyon megköszönném a segítségeteket
-
stancy
tag
Sziasztok!
Vettem egy vinyot, betettem a win7-hez és az lenne a kérdésem hogy miként tudok particiokat módositani ill, létrehozni? már agyon keresem de sehol nem találom azt a partició létrehozás menüt. Jelenleg 320 gb-ból van egy 318-as és egy 100 mb-s. ezt kellene megcsinálnom legalább 3 fele.
köszönöm, ha valaki leírja a módját.
üdv
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Van egy Acer aspire3100 Noti. Tettem bele egy Tp-link wifi kártyát. A drivert szerettem volna telepíteni ami vistás. de kékhalálal reagált. És nem tudom leszedni sem csökkentett módban sem. A hálózati kártya eszközkezelőben megfelelően működik, De csak a win hálózati kapcsolat kezelőjét tudom indítani. És így nem tudok olyan védelmet beállítani amit a Tp-link router tud. Hogyn tudnám a drivert életre kelteni hogy a háló kártya cliens utiliti-e működjön? -
sfdrakex
nagyúr
Most milyen tvprogival próbálkozol? Neten van csomo amikhez nem kell trükközni és sok csatorna be is jön.
TVU player, ChrisTV stb, szoftverbazison is találsz csomót. Itt pedig neten tudsz tvt nézni. Mármint böngészőben.
-
mobbo
senior tag
reszben sikerult mukodesre birnom az internet tv-t amerikai ip cimmel
az extras gallery-ben mar megjelent 5 amerikai "csatorna", cinemanow, fox sport, queensberry fight network, jazz radio, xm radio
de ezek nem elo musorok ha jol latomha valaki kiserletezne vele (tobb szem tobbet lat alapon):
amcsi ip cimhez IPhider4.7
WMC modositas ez alapjanitt tartok
ha van valakinek US win7 kipobalhatna, nekem HU van, lehet hogy ez is gond -
RAMBÓ
aktív tag
válasz
sfdrakex #49738 üzenetére
Már szedtem le 32-bites drivert(Azurewave AW-NE104, Model No.
TL-8191SE), de egyszerűen nem tudom a WLAN-t bekapcsolni(Fn+F1). Mikor bekapcsolom a gépet, bios alatt felvillan a WLAN ledje, de ahogy elkezd tölteni a win7, elalszik és nem lehet utána bekapcsolni. Pedig elvileg a driver felmegy, a windows azt írja ki, hogy tökéletesen működik... Felhívtam a Fujitsu ügyfélszolgálatot is és azt mondta a csávó, hogy sajnos ez a termék csak WIN64-el támogatott, rakjak fel azt!!
Mondom köszi!! -
RAMBÓ
aktív tag
Sziasztok!!
Lenne egy elég egyszerű kérdésem:
Vettem egy Amilo Pi3560 laptopot, ami elvileg csak a 64bit-es oprendszert támogatja. Felraktam egy 32-bites Win7-et, jó is meg minden, de a WLAN kártyát nem tudom életre kelteni. Azt mondták csak 64bit alatt fog működni(driver).
A kérdésem, hogy a 32bites windows alatt használt programok mennyire mennek 64bit alatt(játékok,felhasználói progik stb.)?!A választ előre is köszi!!
-
hahajdu
aktív tag
Hogy tudok egy programot hozzárendelni egy kiterjesztéshez?
ilyenkor valamiért kúrva ideges tudok lenni.. ott van és szürke, nem lehet be x-elni.. windows 7.. az..
-
Baloghjanos
tag
sziasztok nekem cabel neetem van linksysel csatlakozom a nethez minden 5 percben kb kikapcsol a net legfőkép letőltés kőzben megjelen ezen a kis tvn egy felkijálto jel rányomom hogy hiba elháritás és megcsinálja és ujbol jo a net ez mitől lehet azt irja nincs valami alapértelmezetbe?
-
lala42
őstag
válasz
Gorneck #49722 üzenetére
Telefonon felhívod a Mo.-i microsoftot és bediktálod a telepitési kódot és kapod az aktivációs kulcsot. Nem fognak kötekedni. Anno amikor az xp-t ( oktatási pl. volt) így aktíváltam, akkor a cimkéről is kérdezett még néhány számot és mivel hivatalos volt, már diktálta is a kulcsot.
Bocsi de elnéztem ill. elnyomtam a gombot. az üzi:
#49723) scorpy02-nek szólt.De Gorneck23-nak sem árt ha elolvassa
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
ATI 5770-es videokarival KMPlayeren ha átállitom EVR-re a videorenderelést, akkor sincs AERO felület és még 2 zöld sáv is megjelenik a videolejátszásnál a kép tetején és alján
[link]Van tippetek mi lehet a gáz?
Köszi
-
Balinov
titán
válasz
Neil Watts #49721 üzenetére
marmint a krómnak? azt meg hogyan? parameterrel inditani vagy cmd-bol?
Nagyon szoke kerdes?
-
mobbo
senior tag
ha tud valaki kb 500kB/sec max sebessegu amerikai ip cimu ingyenes VPN-t akkor ossza meg velem pls
koszi -
pzstm
titán
válasz
azilardesz #49725 üzenetére
igen. DE ha konkrétan megmondod milyen alkalmazások miatt aggódsz, akkor biztosabban tudunk segíteni
-
azilardesz
csendes tag
a 64 bite win7-el is kompatibilis minden 32 bites alkalmazas? valtani szeretnek
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
No-kia #49718 üzenetére
C nek sztem legközelebb elég ha hagysz 30 gigátés azon csak a windows legyen meg egy két progi max minden mást máshova tegyél, tudom már késő de legközelebb praktikusabb. Nincs annyi szivás ha ujra kell tenni csak windows + office vagy amit használsz pár felhasználói progi azok el vannak 30 gigán. Most max kiirni tudod dvdre. Sztem ujra telepítés nélkül az müxik ha csinálsz live xp cd-t pl vagy linuxosat. Live ubunturól tudsz mondjuk talán helyre hozni is dolgokat.
-
scorpy02
aktív tag
Olvastam valahol, hogy az MSDNAA Professional kulcs 5 telepítésre szól. Ez valóban igaz? Mi a teendő, ha én majd hatodjára szeretném újratelepíteni, és aktiválni?
-
-
Balinov
titán
válasz
Morden24 #49698 üzenetére
akkor veszett fejsze nyele. latod az x64-es dologra nem is gondoltam, pedig belegondolva elegge kezenfekvo.
Kerdes 2: Adobe Flash 10.1. Feltettem ezt a beta FP-t, hogy a dxva-hoz hasonloan a falsh tartalmaknal is hasznalja a 4870-es erejet, de azt tapasztaltam, hogy ugyanuyg reklamalnak a flash-es oldalak a flash lejatszoert mint elotte. Chrome alatt, ha ez szamit.
-
Laslow
senior tag
-
No-kia
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
No-kia #49708 üzenetére
Tedd újra az OS eidet. Előtte pedig pl egy bootolható ubuntuval mentsd el az adataidat másik meghajtóra a Cről. Bár szerintem praktikusabb alapból mindent ami fontos máshova menteni nem a Cre. Alaplap cserénél pedig egyébként sem árt ujra tenni a windows még akkor se ha látszólag megy rendesen.
-
mobbo
senior tag
azt hiszem megtalaltam az internet tv dologhoz a megoldast
http://www.hack7mc.com/2009/07/getting-internet-tv-outside-the-us.html
-
Morden24
nagyúr
-
No-kia
addikt
hello!
alaplapot váltottam a múlthéten, GB-->abit és nem indul a win7-em, lehet h miatam sérült vhogy a rendszer és az alaplapnak semmi köze hozzá(erre kevés esélyt látok), vagy valószinű h az alaplap váltással volt a gond, linux betöltött ,bárhasználni azt se tudtam, mert nemimert fel semmi integrált cuccot az usb-n kívül, így netemsem volt
jönne be a windows logó bootkor, egyet akad tovább megy és egyszrcsak teljesen kifagy és újraindula gép
nagynehezen elindult a windows helyreállító szarság, de nem ért semmit, nem szeretném újra rakni a rendszert, mert sokadatom van a C:-n , tudtok vmi megoldást? esteleg telepítő DVD és hibajavítás?
-
noxon
őstag
Semmilyen driver nem lett feltéve... hát agyalok még rajta kicsit.
-
mobbo
senior tag
win7 ultimate-em van
elvileg tud internet tv-t a media center
ami igy nezne ki
http://www.microsoft.com/windows/windows-media-center/learn-more/internet-tv/tutorials/internet-tv-find.aspxde nalam nincs ilyen
a TV opcioban csak felvett es elo tvtuneres adas van semmi masmiert? vagy mi kell ehhez?
-
Morden24
nagyúr
Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest