- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
Tibro5
senior tag
szia,
én is használom a ventrilo 2.1.4-et, és nekem is lagol. csak én nem gondoltam, hogy esetleg win7 miatt, azt hittem a szerver vacakol. ha találsz megoldást, akkor az engem is érdekelne.
gondolom valahogy priorizálni kéne a ventrilo ip csomagjait, mer valamiért torlódnak -
sgergi
veterán
Sziasztok!
A tálcán lévő explorer ikon tulajdonságait próbálom módosítgatni, hogy megnyitáskor nem a Könyvtárak mappát hozza be, hanem a Sajátgépet. De itt sajnos elakadtam.
- Ha a Sajátgépet hozom be a "%SystemRoot%\explorer.exe /root,:: {20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}" cél megadásával, akkor ténylegesen a sajátgépet hozza be, de onnan viszont minden más mappát új ablakban nyit meg, és nem a régit használja fel.
- Ha viszont a célhoz nem a sajátgép van beírva, hanem mondjuk a C: meghajtó, akkot normálisan mindent ugyanabban az intéző ablakban nyit meg, és nem nyit újat.
Kérdésem, hogy a kettő kombinációja hogy érhető el? Tehát a Sajátgép nyíljon meg, de onnan már ne új ablakba hozzon be mindent.Köszi előre is.
-
G.F.
aktív tag
Akadt egy problémám. Laptopomra feldugtam kedvenc külső vinyómat, és mikor másolni szeretnék egy könyvtárak (sok fájlal) egy-két fájl másolása után kattan egyet a külső vinyó, és mintha leálna. Aztán felpörög, megint másolni kezd, aztán megint kattan, leáll...stb. XP alatt folyamatosan használtam, nem csak backupkor, hanem ment hónapokig. Energiagazdálkodásnál már letiltottam, hogy buzerálja az USB-t.
-
elbrujo
csendes tag
#49153 erre a problémára senkinek semmi elképzelése?
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Spypon keresztül szoktam képet csinálni a webkamerámmal a win7-nél,mert nem találok más megoldást.Xp-nél egyszerűbben meg tudtam oldani.Nem létezik hogy win7 alatt ne tudjak az xp-hez hasonlóan képet csinálni.Légyszíves segítsetek.Köszönöm! -
Zirowe
nagyúr
Elállítódott a windows installerem, nem enged új programokat telepíteni, regisztrálnom kellene újból a gépen.
Régebben ez elég gyakori problémám volt xp alatt, de most az xp-nél bevált lépések itt hasztalanok.Hogyan tudom újra regisztrálni az installert win7 alatt?
Illetve honnan tudom letölteni az installer 5.0át? -
hackeeeee
Jómunkásember
Nem takarítottam ki semmit...
Programok hozzáadása és telepítésében a telepített frissítéseknél ott vannak a frissítések, csak MS update-ben nincs semmi. Bár érdekes, itt is azt írja, hogy nov. 11-én telepítettem office 2007 SP2-t.. közben már vagy 2 hónapja.
Most frissített az MSE, azt beletette.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Érdekes dolgot vettem észre. MS Update azt írja nekem, hogy soha nem telepített frissítést, és a frissítési előzmények is üresek, nem mutat semmit, pedig az utolsó office 2007 frissítési csomagokat is feltelepítette pár napja. Ezt tapasztalta már valaki?
-
lordjancso
senior tag
válasz
lordjancso #49039 üzenetére
Felraktam a 64bites Windows 7-et, és itt is ugyanúgy "akad" az egész rendszer. A filmnézés ugyanúgy nem jó.
Nincs valakinek ötlete hogy mi lehet a gond? -
Dzsana
senior tag
Kössz szépen a hasznos tanácsot. Egyéb 5let? Érdekes, hogy bootoláskor nem talál magára, de amint belépek a vezérlőpultba, a nélkül, hogy bármit is állítanék, magátol beállítja a 85 Hz-t. Ezt kellene valahogy elkerülni, hogy minden indításnál be kelljen lépni az nvidia vezérlőpultjába.
-
válasz
Salvador20 #49174 üzenetére
alvó állapotban nem kapcsol ki teljesen a gép ha lehibernálod viszont kiírja a memóriát a merevlemezre és leáll.
-
kovacszk
senior tag
válasz
Az alvó állapot a gép pillanatnyi állását a memóriába menti, mivel a memóriának ahhoz hogy adatot tudjon tárolni feszültég alatt kell lennie így a gép nem kapcsoli ki teljesen ezért szoftveresen felébreszthető. A hibernálás ezzel szemben nem a memóriába hanem a winyóra ment. A winyónak nem kell áram az adatok tárolására ezért a gép teljesen kikapcsol, ugyan úgy mintha teljes leállítást csinálnál, és bootoláskor nem a rendszerfájlokról hanem a mentett hyber.sys fájlról indul. Ezért nem lehet szoftveresen felébreszteni.
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, olyan gondom van, hogy win 7 esetén a gép indításakor a monitorom 60 Hz-en fut, majd nyomok a háttéren egy jobb gomb/nvidia vezérlőpultot, és ettől visszaugrik a beállított 85 Hz-re. Olyan, mint ha nem töltődne be az nvidia driver normálisan. Van valakinek valami 5lete?
-
pzstm
titán
válasz
mert a hibernálás az nem alvás...az olyan mélyebb valami...hibernálásból szoftveresen nem igen ébreszted fel a gépet tudtommal
-
Salvador20
őstag
miért van az, hogy alvó állapotból visszahozza a winamp ébresztő a gépet, de hibernálásból nem?
-
Puma K
nagyúr
Azt hiszem próbáltam úgy is... (már fáradt vagyok és nem emlékszem mert 1000 féle képpen próbáltam már) de holnap megrpóbálom. Amit meg linkeltél oldal az ottani driver linkek nem működnek most sajnos. Tegyük el magunkat holnapra és majd megint megpróbálom úgy aztán írok, hogy sikerült-e vagy sem. De legyünk bizakodóak és reméljük, hogy menni fog.
Köszönöm szépen a mai folytonos szinte már-már msn szerű gyors válaszokat
-
hahajdu
aktív tag
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1038Additional information about the problem:
BCCode: 101
BCP1: 00000061
BCP2: 00000000
BCP3: 807C3120
BCP4: 00000001
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\111609-15662-01.dmp
C:\Windows\Temp\WER-19500-0.sysdata.xmlRead our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txtvalaki ebből ért valamit?
-
FrezeR
senior tag
-
Jojo5
őstag
Sziasztok!
Ventrilo 2.1.4-et használok és a hang sajnos laggol, olvastam neten, hogy van akinek müködik ha prioritást vált és kompatibilitást beállítja a vista SP2-re vagy XP-re, de nekem nem müködik sajnos egyik módszer sem...
Valakinek lenne valami ötlete ami müködött nála és megszüntette a laggot ?Előre is köszi a segítséget
-
hahajdu
aktív tag
volt a driverek között valami meghajtós driver amit felrakott, nem igazán értek hozzá. A w7 leszedte a frissítéseit és most úgy néz ki stabil. Holnap még letesztelem, aztán ha bugos akkor ahogy írtátok újratelepítem.
azt viszont nem értem, hogy utólag miért nem lehet ezt az autómatikus driver frissítést beállítani...
-
Clemi
veterán
válasz
FrezeR #49156 üzenetére
hol változtathatom meg a render outpu-ot
Én nem értem! Tényleg olyan kurva bonyolult dolog, egy program menüjében a beállításoknál körülnézni amit használunk?
Egyébként meg a villogás azért van, mert a lejátszó kikapcsolja az Aero-t, és mikor kilépsz a programból, akkor vissza. Azért kapcsolja ki mert az Aeroval csak az EVR és a VMR renderelési mód kompatibilis.
-
Clemi
veterán
válasz
hahajdu #49155 üzenetére
az alaplapi drivereket azért frissítettem netről
Nyugodtan csináld azt, amit virkir írt, vagyis kezdd elölről, és az alaplapi, meg az egyéb géphez kapott driver lemezeket tedd el a fiókod mélyére. Az, hogy egy nem odavaló drivert frissítesz, egy esetleg odavalóval (persze megint te szeded ahogy írtad) csak még nagyobb galibát okoz. Persze próbálkozhatsz, reménykedhetsz, de abból a sevenből soha nem lesz egészséges oprendszer.
A W7-nek gyakorlatilag semmit nem kell leszedned sehonnan ahhoz, hogy megfelelően működjön. Az alaplapi, meg a chipset drivert meg különösen felejtsd el. Ha feltetted a W7-et, csak hagyd egy kicsit lógva, és pár perc után megérkeznek a szükséges plusz driverek, és frissítések. Ezekhez legfeljebb a hangkártyához, és a videokártyához kellhet valamilyen vezérlőpult, de driver még akkor sem biztos.
Ahhoz az 1db SATA winyódhoz ugyan milyen driver kell, marha kíváncsi lennék rá!
-
Puma K
nagyúr
Eddig is úgy csináltam, csak mint te is írtad, csak miután megadtam és a következő részhez mentem azután egy csomó gyártó drivere közül kell választanom a különféle termékük közt. Ha csak azt adom meg hogy "Illesztő program keresése a számítógépen" és megadom a mappát (kipipálva hogy keresse almappákban is) akkor sem jó.
-
hahajdu
aktív tag
válasz
virkir #49154 üzenetére
az alaplapi drivereket azért frissítettem netről (elvileg az már win7-es). a feladatkezelőbe meg sehol nincs most felkiáltójel. na próbálkozok még driver frissítésekkel, ha nem megy akkor fromat lesz
edit: ja bocsánat, nem volt fent chipset driver
. most szedem a windows 7-eset
-
virkir
veterán
válasz
hahajdu #49151 üzenetére
No itt rontottad el az egészet.
Jobb ötletem nincs mint előröl kezdened a telepítést mivel kevéssé valószínű, hogy az alaplapodhoz kapott cd-n win7-es driverek lennének.
Tehát format c. és rakd fel a 7-et frissen.
Ha megvan menj be az eszközkezelőbe és ahol esetleg sárga kérdőjel van annál nyomj egy jobb gombot majd a menüben update driver-t és nagy valószínűséggel a win leszedi a neki legmegfelelőbbet.
Ha minden jó akkor max a VGA drivert rakd fel a többit ne buzeráld mert nem tesz jót neki. -
elbrujo
csendes tag
pár óra futás után (4-5) 64 bites win grafikus felülete belassul. értem ez alatt hogy pl. a tálcát elrejtve használom s amikor előhívom a start menü gomb kissé késve úszik be, ill. ha skype-ot az óra mellől hívom elő, egy pillanatig fekete az ablak, mintha command prompt lenne, aztán láthatóvá válik minden. utorrent esetében is hasonló a helyzet, nem azonnal jelenik meg a kezelő felület ha az óra mellől hívom elő. ezek a szembetűnő jelenségek de gyakorlatilag minden új ablak előhívásokor észlelhető a lassulás. újrahúzás - akár win, akár vga driver - nem segített. elképzelhető, hogy mindezen probléma a cleartype állítgatása után jelentkezett. ebben nem vagyok biztos, mert állítgatás után gondoltam, hogy tán ez okozhatja a lassulást. egy kijelentkezés bejelentkezés viszont megoldja a problémát. ötletek?
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Feltettem Win7-re a VLC player-t és a következőt tapasztalom. Minden videó (avi, wmv stb.) indítás után villan egyet a képernyő a tálca színe megváltozik olyan mintha pl felbontást váltanék... Aztán ha bezárom a videót uygan csak villan egyet az egész képernyő és minden a "régi" lesz újból. Na ez vajon mitől lehet? Tapasztalt már valaki hasonlót ?
Köszi -
virkir
veterán
válasz
Salvador20 #49141 üzenetére
-
Puma K
nagyúr
válasz
hahajdu #49142 üzenetére
Haveromnak az ATI 9600 PRO-jával volt olyan hogy boot után a képernyő össze-vissza színeződött és hibázott mintha memória hibás lett volna, de leszedtük az ATI drivert és tökéletesen működött és az eszközkezelőben se volt sárga kérdőjel a VGA kártya mellett. A srác tudott tökéletesen játszani ATI driver nélkül is.
Amúgy ő is XP-ről váltott Win7-re.
-
Clemi
veterán
válasz
Sickboy25 #49112 üzenetére
és te tudsz vele mérni rendesen?
Ha azt írtam, hogy hibátlanul megy , az azt jelenti, hogy minden tökéletes vele. Igen, tudok mérni, a speedtest.net oldallal szoktam megnézni, ha valami gyanús (néha belassul egy-egy weboldal) és korrekt eredményeket kapok.
Neked pontosan mi is a bajod vele? -
Clemi
veterán
válasz
hahajdu #49142 üzenetére
Tudtommal minden drivert felpakoltam (legfrissebb minden), de ma már 6-szor volt kékhalál.
A mindent felpakoltam, ezt pontosan hogy érted? A W7 kereste meg a drivereket, vagy te pakolásztad be a CD meghajtóba a driver lemezeket, és megetetted a W7-el, amit te gondoltál, hogy kell neki?
-
Puma K
nagyúr
Az a gond hogy a srác adaptere az V1-es nekem meg V4-es van, és amit leír azt már próbáltam természetesen. Van is a neten egy driver ami a bétás Windows7-hez elvileg jó (linkelték már nekem korábban, és meg is találtam jó magam is), de sajnos nem jó mert a manuális telepítésnél a kiválasztható gyártók száma 10 körül van azon belül még 5 termék minimum van és a gyártóknál ugyan szerepel a Linksys neve, de csak Wireless-G van és és még 2 másik amik nem jók. Bár próbáltam szerencse alapon megadni neki egyet, hogy háta jó lesz vele, de sajnos nem lett. Több percen keresztül telepíti már azt hiheti az ember hogy lefagyott, de nem, majd mikor befejezi kiírja hogy az eszköz nem fog megfelelőlen működni. És a kiirtak alapján nem is működik.
Ma már a 2. kölcsön laptopon vagyok (elsőn Windows7 32Bit, ezen Vista 32Bit van) és mind a 2 laptopon tökéletesen működött, de a saját asztali gépemen amin ügye már említettem Windows7 64Bit van az Istenért sem akar működni... Az az érdekes hogy a fórumon amit linkeltél írta a srác hogy nem támogatja a Linksys a Windows7-tet pedig mikor már a laptop saját wi-fi-jével fent voltam a neten és rádugtam a kis adaptert akkor rögtön elkezdte a Windows7 is a hozzá való drivert és hamarabb végzett mint ez a gép, pedig ezen Vista van és ezen ugyan az állt fel mint a Windows7-es gépemen hogy mintha lefagyna a driver telepítése közben, de mégsem csak elég sokáig tartott neki.
Most eléggé pipa vagyok a Microsoft-ra is és a Linksys-re is. Ha nincs az embernek pénze mindig a legújabb dolgokra akkor már le vannak ejtve hogy szépen fejezzem ki magam...
Ha így folytatják a support-tot akkor sok embernek meg lesz a véleménye róluk...Azért köszönöm neked is hogy utána kerestél mindezeknek és próbáltál segíteni.
-
hahajdu
aktív tag
1.5 évig volt egy xp a gépemen de már nagyon haldoklott, tele volt szeméttel, így hát lecseréltem egy 7-es ultimate-re.
Tudtommal minden drivert felpakoltam (legfrissebb minden), de ma már 6-szor volt kékhalál. Először lefagy a kép, utána befagy a hang, majd megjelenik egy két színes pixel halmaz egy fekete képernyőn és beáll a kékhalál...(az egész kb 3 mp). Ha egy kicsit több alkalmazás fut egyszerre, rögtön kékhalál.
szart vettem?
-
Salvador20
őstag
hi, win 7-ben hogyan lehet azt kikapcsolni, hogy amikor elindul a gép a winbe bejelentkezéshez rá kell kattintani a nevemre (X Y Zárolva). Tehát azt szeretném,ha magától elindulna a win, nem akard meg itt
-
Stofl85
tag
válasz
Steelmanus #49138 üzenetére
Nah, megvagyok zavarodva. A 32-bites win7 kezel és használ is 4GB memóriát?
-
Steelmanus
addikt
válasz
Stofl85 #49136 üzenetére
Ha W7 64 bit-est hasznalsz akkor termeszetes hogy jo a 4 Gb-t sott ajanlott igy ha tudod minnel hamarabb vegyel meg, az en lapom is csak DDR2-est tamogat viszont en bar kiprobaltam a 64 bit-est is de a 32 bit-es W7 RTM-et hasznalom. Jatekokban ma meg nem latol gyorsulast ezt mar elottem is linkeltek de a jovo arra mutat tehat vagy most gyorsan vagy kesobb de olcsobban
Viszont tomoritesnel videofeldolgozasnal ehhez hasonlokban sokkal gyorsabb a 64 bites az ala pedig legalabb 4 Gb az ajanlott.
Viszont azt eszrevettem hogy a 64 bit-es RTM verzional gyorsabb az pl az Asztal meg ugy egyebkent is gyorsabbnak tunt maga az egesz rendszer.Visszatettem a 1434-et es igen jo lett a wmv lejatszas, koszi a segitseget.
-
Stofl85
tag
válasz
Steelmanus #49135 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ha most 2GB memóriával kb 65%-os kihasználtság van, akkor a 4 GB-nál fogok-e észrevenni gyorsulást? És sajnos a lapom nem támogatja a DDR3-at, így kénytelen leszek 2-est venni.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Stofl85 #49132 üzenetére
Csak akkor ha DDR3-as a lapod tamogatasa mert mar most dragabb a DDR2-es mint az azonos nagysagu DDR3-as, igy inkabb abba ruhaz be mert az lesz egy ideig az uralkodo igy elobb vagy utobb de cserelnek majd masok mert igen nagy mennyisegu DDR2 RAM-ot adtak el es ezeket nem sokarra elkezdik lecserelni a jelenleg azt hasznalok.
Igen az csak termeszetes hogy jobb a 4 Gb RAM.Aha. Akkor lehet visszarakom en is a regebbit meg megvan kiprobalom.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Steelmanus #49128 üzenetére
Nálam nincs gond a WMV file-okkal sem, lejátsza szépen, ahogy kell.
#49127 - Stofl85:
Mondom én, hogy valami beállítási dolog lehet.
-
Steelmanus
addikt
Az lehet de a WMV fajlokkal meg nem tud mit kezdeni persze legalabbis nalam kifagy igaz a WMP hozzaferes tiltva van, csupan egy ikont keszitettem hozza ha kell akkor legyen. Mindezt azert mert ha engedelyezve van a WMP, akkor nem engedi alapertelmezettnek tenni a KMPlayer-t. Viszont vannak filmek ami *.MP4 a WMP pedig nem hozza be a feliratot. Engem nem zavarna mert max mp3-at hallgatok neha csupan a gyakrabban kiterjesztesbol vannak rovid probanak szant filmek, zenek arra az esetre ha osszerakok egy gepet vagy hoznak egy lapost akkor megtudjam nezni hogy mukodnek-e a lejatszasok.
-
Stofl85
tag
Csak azt állítottam át, amit írtál. Azelőtt az arányok stimmeltek. 16:9 1920*1080 a kijelzőm. A videók pedig 16:9-esek a kmplayer médiainfója szerint is meg pixel szerint is. És ezért érdekes hogy csak a 7-es gombbal jó. Az 5-össel körbe fekete van. Megpróbálom az egyel régebbi verziót.
-
gabor85
őstag
Sziasztok, kéne egy kis segítség.
Az IE gyorselérési eszköztárából véletlenszerűen a lomtárban kötnek ki a linkjeim. Minden esetben amikor véglegesen megszabadulok a lomtár tartalmától, meg kell néznem hogy nincs e benne semmi.
Van tipp? -
Stofl85
tag
Ez fantasztikus!!!
Nagyon szépen köszönöm! Most viszont előjött egy érdekes jelenség. Tök jó játssza a filmeket, de az oldalaránnyal nem akar boldogulni. A 16:9-e overscannel rakja csak ki teljes képernyőre. Erre is van megoldás? Tehát a 16:9-es videót 4:3-nak látja fekete csíkokkal alul fölül. Köszönöm!
-
-
lala42
őstag
válasz
Sickboy25 #49095 üzenetére
Az eszközkezelőben az illesztőprogramoknál távolítsd el az illesztőprogramot. (Ne az eszközt, hanem az illesztőprogramot!) Eltávolítás után ne indítsd újra,hanem válaszd az új eszközök hozzáadását, ott a hálózati eszközöket, majd kézzel telepítést és add meg neki a letöltött .inf fájl helyét. Ha felrakta, akkor mehet a restart és kész.
Én is így csináltam. -
polonic
félisten
válasz
Stofl85 #49113 üzenetére
Szia!
Én is tapasztaltam. Utána nem is próbálkoztam semmivel. Mivel a media player alapból lejátsza az általam eddig próbált videókat, így már ezt használom. Ha felirat kell, akkor meg csak egy directvobsub-ot kell feltenni. Ez azért is jó, mert így nincs teleszemetelve az oprendszer mindenféle codec-kel. -
Stofl85
tag
Sziasztok! A következő a hibajelenségem: XP-n a KMPlayer nagyon jól működött, a WIN 7-en pedig nagyon szaggat, lefagy, alkalmatlan videó lejátszásra felbontástól és kiterjesztéstől függetlenül. Tapasztaltatok hasonlót? Esetleges megoldás?
-
Clemi
veterán
válasz
Sickboy25 #49108 üzenetére
Most ezt nem vágom! Nekem is P5K-C lapom van és ezen Atheros L1 gigabit alaplapi hálózati vezérlő van, amihez a Windows már telepítésekor feltett egy hibátlanul működő drivert. Igaz, azóta tett fel hozzá frissítést.
Most akkor milyen hálózati vezérlő van a te lapodon? -
Sickboy25
addikt
válasz
sfdrakex #49102 üzenetére
így csinálom, de ahogy rámegyek a a hardver változások keresésére azonnal telepíti, pedig letiltottam ott ahol mondtad
maflame: nálam is mást tett fel ézért van most gond, a méréssel és azzal, amennyivel jön. Laptopon jó, de pc-n nagyon gáz
Nekem Atheros L1 gigabit-nek jelöli -
maflame
aktív tag
Még annyi, hogy az eszközkezelőben a hálókártyát, ami valójában SMC EZ 10/100, valami Realtek RTL 8139/810x -nek ír... ez nem biztos, hogy jól van így, vagy, hogy mindegy!
-
Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest