Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyeanyzo
csendes tag
Húha, szétnéztem

N79, e66, samsung i7110 meg a nokia e66 sem tetszik
. Samsungokhoz valahogy nem állok annyira közel. A Nokia n85-öt meglesem mit tud.Épp kérdezni akartam a nokia xpress musicot, hogy arról mi a vélemény.
Kinézetre eddig a 8gigás n95 tetszik, de tudom, hogy a külső nem minden. De az is szempont. Első telcsim, amit saját erőből veszek, szeretném, hogy szép is legyen és tudjon mindent amit szeretnék. Legfontosabb: nagy memória, 5 pxes kamera jó lenne bele, wifi, jól működő gps, szeretnék qwerty-t, zenét szépen játsza le, docok megjelenítése, témák személyre szabhatósága. ne legyen egybe a képernyő a bill.ettel, szeretnék csúszkásat, vagy akkor érintőképernyős, de nekem onnan hiányzik a billenyűzet. persze igények lehetnek, csak meg is kellene fizetni őket. egy 20 éves egyetemista lánynak, lehet nem kellene még egy 100e ftos telefon. Sőt. egyáltalán nem kell, majd ha befutott reklámgrafikus leszek, akkor megveszem
. Szóval meghúzom a határt 60ezernél (még ezt is sokallom természetesen). Egyébként német ebayen akartam venni htc touch pro-t, hiszen ott 60ért már kapok. Nem újat, azt tudom. Itthon nagyon drágák a telefonok.Ja és még valami. Tmobilos vagyok, nem akarok se új számot, se új kártyát. Nokia e95öt
megtudnám venni készülékcserével 50ért kb.És még valami. Sony Ericssonban is gondolkozok mostmár, eddig is az volt, kb 5 évig mindig más, de nagyon szeretem. Hűséges és nincs vele semmi baj. És szép képeket csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Samsungokhoz valahogy nem állok annyira közel. A Nokia n85-öt meglesem mit tud.
. Szóval meghúzom a határt 60ezernél (még ezt is sokallom természetesen). Egyébként német ebayen akartam venni htc touch pro-t, hiszen ott 60ért már kapok. Nem újat, azt tudom. Itthon nagyon drágák a telefonok.