Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Aktív témák
-
pete_21
addikt
Vagy egy vistán úgy használni az UAC-t hogy ne sötétítse el a képernyőt ha éppen kérdez valamit.
Win7-en milyen beállítás mellett nem sötétíti el a képet az UAC? A közép-érzékeny módon, amin alapból van?
Mert az egyébként inkább kerülendő, mivel nem nehéz kijátszani. Onnantól meg már mintha nem is lenne bekapcsolva az UAC... Szóval inkább érdemesebb visszatenni a Vistában megszokott, legmagasabb szintre.
Egyébként meg lehet úgy használni Vistán is. Az érzékenységi szint megmarad, de az asztal nem sötétül el: asszem gpedit.msc-ben kell keresni olyat, hogy biztonsági asztalra váltás uac kérdezésekor. Nem tudom, hogy ez mennyire csökkenti a biztonságot, azt majd mások megmondják. De egyébként szerintem abszolút nem idegesítő, ha elsötétíti. Általában én kezdeményezek admin-szintű műveletet, tehát már várom a kérdést, szóval nyugodtan ugorjon csak fel az a kérdőablak.
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 12.600 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest