Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
"azt meg a win 7 nem tudja, hogy az áramot is ki kapcsolja"
Ha sleep alatt meg az energiatakarékossági sémában le tudja kapcsolni (tehát nem áramtalanítani hanem a motort lekapcsolni) akkor leválasztáskor is tudja már. Mibe telne neki? 2010-ben ez igazán elvárható egy "új" os. esetén.
Mondom én már azzal megelégednék ha a motor leállna. Ha meg nem akarom hurcolászni a HDD-t akkor a rack hülyeség. Annyi pénzt egy kapcsolóért nem fizetek.
Miért akarom leválasztani ha nem akarom kivenni? Talán mert a hülye ms os. állandóan felébreszti a HDD-t még akkor is mikor semmit nem csinálok. Akkor menjen az a vinyó ha én akarom. Mire kell egy archiválásra és háttértárolásra használt HDD a W7-nek ha még csak os. sincs rajta?
Altatás előtt mindent kiirkálna rá amit csak kell aztán hozzá se nyúljon ha én nem akarom. Ezt nehéz megoldani 2010-ben. Bezzeg az Aero az kell
Altatás alatt nem a sleep-et értem hanem az energiatakarékossági leállítást.
Tehát 2010-ben egy új os. leválasztáskor igen is állítsa le a mozgó alkatrészeket.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest