Hirdetés
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
Aktív témák
-
Mian
aktív tag
Hello!
Kéne egy kis gyorsegítség, igaz íróval kapcsolatos, de w7et szeretnék írni ugyhogy ehhez is kapcsolódik....poweriso val szeretném kiirni a wint, de még sohasem használtam ilyet, most azért teszem mert szeretném még hozzá tenni a tudjátok milyen kulcsot is úgy hogy bootolható legyen és pl az írásnál nem tudom hogy mit jelent ez a "verify written data"...de pl sokmindent nem tudok még ezenkívül hogy mit merre kell csni, asszem nagyából ki tudom logikázni, de nem vagyok biztos benne hogy jól, ugyhogy ha vki megírná akár priviben is lépésről lépésre hogy hogy kell uj isot csni és hozzá tenni a kulcsot, majd kiirni, azt nagyon megköszönném.
üdv.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- SzoftverPremium.hu
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs