Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Remélem nem köveztek meg, amiért ebbe a topikba írok, de úgy gondoltam, itt találom meg a legkompetensebb embereket a problémám ügyében.
A helyzet a következő:
Adott egy régi, Fujitsu-Siemens E szériás Lifebook, kb 8 éves. Használati értéke viszont még mindig elég nagy. Sajnos az évek alatt tönkrement a meghajtója, illetve a hűtés is vacakol, ebből kifolyólag a cd-ről történő újratelepítés ki van lőve, illetve telepítés közben hajlamos túlmelegedni, kikapcsolni, viszont úgy hozta a sors, hogy újratelepítés nélkül nem tudom megoldani a felmerült gondokat.
Adott egy másik laptop, illetve szereztem egy külső foglalatot, amibe bele tudnám tenni a Fujitsu winchesterét.
A kérdésem a következő: megoldható-e,hogy a működő laptophoz a winchestert usb-n csatlakoztatva Windows 7 alól feltelepítsek egy XP Professional-t? Okozhat-e bármiféle problémát Windows7 alatt, ha egy olyan winchestert csatlakoztatok rá, aminek az egyik partycióján XP van?Nagyon megköszönném,hogyha valaki szánna rám egy kis időt, és segítene, hogyan fogjak hozzá, esetleg leírná milyen programok szükségesek hozzá, vagy segítene abban,hogy merre olvasgassak a témában. Nem vagyok teljesen laikus, kismilliószor telepítettem már cd-ről XP-t, de ezt egy kicsit komolyabb feladatnak vélem, ezért szeretnék előtte tájékozódni.
Előre is köszönöm válaszotokat!
Üdv.: Zsombor
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
- Lenovo Legion 5 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest