Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
mtibi00
üzenetére
Támogatja a játékokat természetesen, de ettől még egy-egy appnak, vagy nagyon régi játéknak lehet problémája.
Nekem soha nem volt egy játékommal sem bajom, de előfordul probléma.A felsorolt játékok közül személy szerint egyetlen eggyel sem játszom, szóval majd megválaszolják a többiek

(#7744) sfdrakex: Starcraft menüszínek nekem is görénykedtek, de csak a cd-s változaté. Én leszedtem a Blizzard honlapjáról az SC+BW telepítőt, azt felraktam és minden pörfikt lett

Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest