Hirdetés
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
Aktív témák
-
ferjoe01
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
de nem ilyen gondja van ,mert legelőször mikor próbálltam nem formáztam le,hanem csak úgy próbálltam meg telepíteni,mert nem vettem észre azt akis szöveget,ahol előjön a formázás meg a többi lehetőség.nem ilyen gondja van ,mert az a helyzet,hogy olyan lassú mint a csiga ,meg a proci sem dolgozik és a dvd sem.csak mire bejön a nyelv választás 10 perc,utána pörög az a kis valami a képernyőn,"a töltést jelzi" kb 20 percig de közben a proci ledje meg sem villan és a dvd é sem.eddig el telt fél óra és még csak most tartunk a formázásnál,ha formázom a partíciót,amin a rendszer volt elindul,és a filek másolása 1%ra kb 10 perc múlva ér el, utána pedig még kb 20 perc és megjelenik eg hibaüzenet,hogy nem találja a filet meg hogy győződjek meg arról,hogy biztos az e az elérhető útvonala.és ennyi.próbálltam még ilyenkor kivenni a lemezt,meg vissza,de semmi.ilyenkor már csak újra tudom indítani, semmi más lehetőség nincs!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest