- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Pánik a memóriapiacon
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Keychron egerek bemutatója
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát nekem alapból is látszik a Eszközkezelőbe, hogy ott van, de máshol már nem venni észre. XP alatt, a Sajátgépbe is látszott, hogy kártyaolvasó egy külön meghajtó. Hát tegnap próbáltam Vastas drivert hozzá, de az nem tetszett neki. Ki is írta, hogy nem megfelelő hozzá. Utánna nem tudtam vissza állítani rendesen, de ma néztem, hogy valahogy a Win7 még is talált valami drivert, hozzá, mert nincs már felkiáltójel mellette. De ettől függetlenül, nem működik, csak az Eszközkezelőbe van. Mondjuk ehez a laptophoz XP és Vista driver van alapból, de így a Win7 mindent felismert, benne. Csak valahogy ez nem működik igazából.
Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest