- TCL LCD és LED TV-k
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Apple asztali gépek
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát nekem alapból is látszik a Eszközkezelőbe, hogy ott van, de máshol már nem venni észre. XP alatt, a Sajátgépbe is látszott, hogy kártyaolvasó egy külön meghajtó. Hát tegnap próbáltam Vastas drivert hozzá, de az nem tetszett neki. Ki is írta, hogy nem megfelelő hozzá. Utánna nem tudtam vissza állítani rendesen, de ma néztem, hogy valahogy a Win7 még is talált valami drivert, hozzá, mert nincs már felkiáltójel mellette. De ettől függetlenül, nem működik, csak az Eszközkezelőbe van. Mondjuk ehez a laptophoz XP és Vista driver van alapból, de így a Win7 mindent felismert, benne. Csak valahogy ez nem működik igazából.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs