Hirdetés
Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát nekem alapból is látszik a Eszközkezelőbe, hogy ott van, de máshol már nem venni észre. XP alatt, a Sajátgépbe is látszott, hogy kártyaolvasó egy külön meghajtó. Hát tegnap próbáltam Vastas drivert hozzá, de az nem tetszett neki. Ki is írta, hogy nem megfelelő hozzá. Utánna nem tudtam vissza állítani rendesen, de ma néztem, hogy valahogy a Win7 még is talált valami drivert, hozzá, mert nincs már felkiáltójel mellette. De ettől függetlenül, nem működik, csak az Eszközkezelőbe van. Mondjuk ehez a laptophoz XP és Vista driver van alapból, de így a Win7 mindent felismert, benne. Csak valahogy ez nem működik igazából.
Aktív témák
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gamepad
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest