Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
De ha formázol valamit arra miért rakna fel indító fájlokat? ha úgy lenna akkro a rendszerben nem tudnál partíciót törölni, mert kiírná hogy használatban van a partícíció...
Nem azt írtam....De miért hozzná létre az új fájlokat? Ezt nem értem...
Ez a kettőre igaz... ha Az xp-t telepíted csak az xp-re telepített partícióra rak fájlokat... nekem angol xp sp3-am volt, és ő csak az xp part.-ra rakta a fájlokat. sehova máshova..
A win 7-nél, ha a vinyót, a win 7 telepítővel hozod létre, akkor csinál neked egy 100 megás partíciót... ha az xp lemezzel hozod létre, és a 7 telepítésnél csak a formázásra mész rá, nem hoz létre 100 megás partíciót.. akkor csak a 7 partíciójára rakja rá az indító fájlokat...nekem az sem világos, hogy miért akar a 2 rendszer keresztbe rakni az indítófájlait...ezt nem értem.. na mindegy... akkor próbálkozz, mást nem tudok mondani...
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Apple asztali gépek
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest