Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Aktív témák
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Starter-re sehogy nem lehet upgrade-lni, Home Premium-ra vagy "nagyobb" verzióra lehet legális módon. Ezenkívül XP-ről nem a megszokott Upgrade eljárást kell alkalmazni (mint pl Vista-ról W7-re történő upgrade esetén), hanem előtte az Easy Transferrel(windows áttelepítő) a fontos rendszer-és user mappákat, felhasználói fiókok és azok beállításait stb stb elmented, majd telepíted a W7-et egyedi telepítési módban, majd az easy transferrel visszaállítod. Részletes leírás
Én inkább egy OEM Home Basic vagy Home Premium vásárlását javasolnám (Starter-t nem lehet venni, azt kizárólag előtelepített formában érhető el) és akkor mehet a tiszta telepítés...
tudom, hogy valamelyest költségesebb megoldás, de ilyen tortúra elkerülése nekem érne annyit.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest