Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Tápos kibeszélő offtopik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Helló mindenkinek!
Pár hete azt kezdte el játszani a Windows 7 Home, hogy induláskor az otthoni hálózatomhoz 2 profilt rendel egyszerre: az otthoni- és egy ismeretlen hálózatot. Semmin nem változtattam a routeremen, maradt minden beállítás ugyan az és a Windows mégis mindkét profilt használni szeretné aminek eredménye az, hogy nem megy a net. Ilyenkor a Hálózati- és megosztásközpontban le kell tiltanom a hálózati kártyát majd újra aktiválni, ekkor felismeri, hogy ez az otthoni háló ami csatlakozik az internetre. WiFi-nél nincs ez a baja, csak kábellel szórakozik. Utánanéztem, hogy hogyan lehet a kábeles profilokat törölni, azokat ki is ürítettem, újraindítottam a gépet és újra előjött a hiba. Felismerte a router-t, kiírta a nevét, alá pedig, hogy ismeretlen hálózat és megint 2 profilt használt hozzá.
Mit lehetne tenni, hogy megoldódjon ez a probléma?
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest