Hirdetés
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- VR topik
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
valami fekete-fehérebb dologra számítottam...

leirom ami a géppel történt,miután meglett (tényleg nem volt az előzőben minden benne...):
Feltelepítettem rá egyszer a vin7-et úgy, hogy 100 gigát formáztam csak c-ként (mivel új volt minden csak a gépet próbáltam, nem is törődtem vele akkor igazán -próbaüzemként funkcionált...) Létrejött a Sys. res és a maradékkal (99.9 GB - C:ként) kiegészülő partíció...
A próbaüzem vége felé jött a az infó, hogy mehetnék egy gyerekhez, akinek az alaplapján van minden csatlakozó ami kell (ide > Sata)
Gondoltam, hogy ott már ne kelljen létrehoztam egy 250-es partíciót, nála ráment az adat....utána nálam reinstall 50 gigával... majd a P:

( most már rájöttem, hogy ez nem annyira dinamikus grafiko, hanem konkrét hely-jelölő, így majd még agyalás lesz bőven...
Mennyire veszélyes, ha az R:-t bővítem, hogy ráférjen még a P:tartalma, majd a P: tartalmát átmásolom az R:re úgy, hogy az R: eredeti tartalmát egy mappába rakom előttel (semmi sem települt rá [az elérési úthibák miatt]´majd konkrétan a P minden mappáját az R-be rakom. ezek után a P rartíciót törlöm, a helyére novesztem a C-t (bár ez lényegtelen most), és az alapból R meghajtóbetűjelét P-re változtatom?
Mennyire maradhat stabil a rendszer? Mennyire ajánlott ez egy Reinstallhoz képest?
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hardcore café
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest