- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
dudika10
veterán
Üdv!
Problémám van, nem igazán gördülékeny a rendszer...
Ha megpróbálom elindítani a Quakelive-ot (egy plugin segítségével böngészőben futó játék) akkor a pluginja leterheli 100%-ra az egyik magot, ez nem is volna baj, eddig is hasonlóan működött, de a másik magot 100%-ra leterheli a System process... így eléggé belassul az egész. Normális esetben 60-70% között mozgott a processzor, most 100%.
Ez nem volt mindig így, tegnap kezdte, aztán restoroltam és frissítettem a Firefox-ot és megjavult. De most előröl kezdte. IE alatt is hasonló.Ezzel a System-mel többször volt már bajom. Legutóbb olvasgattam, természetesen előjött a vírus téma így leszedtem egy ajánlott vírusirtót (free) és kikapcsoltam az MS security essential-t, de nem talált semmit.
Szóval örömmel venném ha valaki megosztaná velem az ötletét. Mondhatjátok nyugodtan, hogy vírusos vagyok csak akkor mondjatok mellé antivírust is ami leszedi.

Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!
Dudika
Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mazda topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest