Hirdetés
Aktív témák
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok! Most kaptam a cégbe Win7 pro x64-et. Olyan kérdésem lenne, hogy az Outklookot nem teljes képernyőn használom, mert a monitor felbontás szép nagy, teljesen felesleges teljes képernyőre raknom. Viszont, ha ikon állapotból hívom viszza a képernyőre, akkor az ablak vándorol, a bal felső sarok felől, a jobb alsó sarok felé, mindig kézzel kell visszahúznom az eredeti helyre, ahonnan ikonba tettem. Van erre valami megoldás, hogy ne vándoroljon az ablak?
Illetve, pl. AutoCad-ben több rajz is nyitva van, akkor a tálcán annyi AutoCad ikon jelenik megahány rajz nyitva van. A tálca tulajdonágainál ki van ixelve hogy ne legyen összevonás. Tudom: ne legyen kiixelve. Viszont én szeretem lent a normál méretű ikonokat. Meg lehet ezt oldani?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs