Hirdetés
Aktív témák
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok! Most kaptam a cégbe Win7 pro x64-et. Olyan kérdésem lenne, hogy az Outklookot nem teljes képernyőn használom, mert a monitor felbontás szép nagy, teljesen felesleges teljes képernyőre raknom. Viszont, ha ikon állapotból hívom viszza a képernyőre, akkor az ablak vándorol, a bal felső sarok felől, a jobb alsó sarok felé, mindig kézzel kell visszahúznom az eredeti helyre, ahonnan ikonba tettem. Van erre valami megoldás, hogy ne vándoroljon az ablak?
Illetve, pl. AutoCad-ben több rajz is nyitva van, akkor a tálcán annyi AutoCad ikon jelenik megahány rajz nyitva van. A tálca tulajdonágainál ki van ixelve hogy ne legyen összevonás. Tudom: ne legyen kiixelve. Viszont én szeretem lent a normál méretű ikonokat. Meg lehet ezt oldani?
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BMW topik
- AMD FX
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest