Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Apple MacBook
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Köszi.
Hát nem tudom. Lehet, hogy igazad van. De lehet, hogy csak nálam akad össze valamelyik driverre/hardverrel. De lehet, hogy csak szimplán tényleg elavult a driver. Még nem írtak az A4Tech-től. De nagyon remélem, hogy fognak.
(#46062) Steelmanus: Köszi a választ!
Igen, van MS Intellimouse opció, de csak a görgő beállításainál. Kiszedtem a pipát, de most is 500 Hz-en megy. Azt fogom majd, hogy felteszek egy friss oprendszert egy partícióra, és nem teszem fel az A4Tech drivert. Úgy kéne megnézni, hogy fagy-e.
De nagyon érdekes, hogy csak bizonyos játékokban fordul elő...Mindenkinek: Gondoltam rá, hogy fel kéne tenni az új Intel Chipset drivert. Fel is tettem, de alig frissített le valamit, talán csak 2 eszközt. Olvastam, hogy az -overall kapcsolóval kell feltenni, hogy mindent frissítsen. Tényleg ezzel próbáljam meg, hátha feltesz így újabb illesztőket, vagy így felkerülhetnek inkompatibilis driverek is?
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bioshock 2 Special Edition
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest