- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Köszi.
Hát nem tudom. Lehet, hogy igazad van. De lehet, hogy csak nálam akad össze valamelyik driverre/hardverrel. De lehet, hogy csak szimplán tényleg elavult a driver. Még nem írtak az A4Tech-től. De nagyon remélem, hogy fognak.
(#46062) Steelmanus: Köszi a választ!
Igen, van MS Intellimouse opció, de csak a görgő beállításainál. Kiszedtem a pipát, de most is 500 Hz-en megy. Azt fogom majd, hogy felteszek egy friss oprendszert egy partícióra, és nem teszem fel az A4Tech drivert. Úgy kéne megnézni, hogy fagy-e.
De nagyon érdekes, hogy csak bizonyos játékokban fordul elő...Mindenkinek: Gondoltam rá, hogy fel kéne tenni az új Intel Chipset drivert. Fel is tettem, de alig frissített le valamit, talán csak 2 eszközt. Olvastam, hogy az -overall kapcsolóval kell feltenni, hogy mindent frissítsen. Tényleg ezzel próbáljam meg, hátha feltesz így újabb illesztőket, vagy így felkerülhetnek inkompatibilis driverek is?
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Medence topik
- Sorozatok
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Napelem
- Apple MacBook
- OpenMediaVault
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Issey Miyake Nuit D'Issey
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest