Hirdetés
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Köszi.
Hát nem tudom. Lehet, hogy igazad van. De lehet, hogy csak nálam akad össze valamelyik driverre/hardverrel. De lehet, hogy csak szimplán tényleg elavult a driver. Még nem írtak az A4Tech-től. De nagyon remélem, hogy fognak.
(#46062) Steelmanus: Köszi a választ!
Igen, van MS Intellimouse opció, de csak a görgő beállításainál. Kiszedtem a pipát, de most is 500 Hz-en megy. Azt fogom majd, hogy felteszek egy friss oprendszert egy partícióra, és nem teszem fel az A4Tech drivert. Úgy kéne megnézni, hogy fagy-e.
De nagyon érdekes, hogy csak bizonyos játékokban fordul elő...Mindenkinek: Gondoltam rá, hogy fel kéne tenni az új Intel Chipset drivert. Fel is tettem, de alig frissített le valamit, talán csak 2 eszközt. Olvastam, hogy az -overall kapcsolóval kell feltenni, hogy mindent frissítsen. Tényleg ezzel próbáljam meg, hátha feltesz így újabb illesztőket, vagy így felkerülhetnek inkompatibilis driverek is?
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iqos cigaretta
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch 2
- X15U Super macro
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest