Hirdetés
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Google Chromecast topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Projektor topic
Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Arpee78
üzenetére
én az ilyet offline files-szal oldanám és oldottam is meg. munkahelyi gépem egyik megosztott mappáját egyszerűen elérhetővé tettem offline:
majd a megosztást felvettem egy új Windows 7 library-be, így ha megnyitom intézőt és belemegyek abba a bizonyos library-be, rögtön a megosztott mappát látom - pontosabban annak offline másolatát. ha valami változik, a Windows a háttérben szinkronizálja a változásokat (két irányba), tehát neked semmivel nem kell foglalkoznod innentől. nagyon kényelmes és jó, hogy itthonról is elérem a legfontosabb cuccokat. ha meg bemegyek és rádugom, automatikusan összefésüli őket a háttérben.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest