Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Воланд
üzenetére
OS azt csak úgy magától nem állítgatja, azt a bios szabályozza, szerintem...

Annyi, hogy az os osztja ki a memróiát, ez még oké. De, hogy ez mitől, és hogy függ, sztem az a bios-tól függ.
Most erre annyit tudok mondani, hogy a 32 bites rendszer is felismeri a több memóriát, csakhát, nem fogja használni.
Itt kb. ugyan ez van... Szal sztem is valami bios beállítási gond lesz. Gondolom Én. Mert azért ha belegondolsz, kicsit abszurd lenne, hogy véletlen valamit elállítasz win alatt, és kapásból kevesebb memóriát használ a rendszer, ehhez kicsit ügyesnek kell lenni, bár tény, vannak ügyes user-ek...
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nintendo Switch 2
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NBA és kosárlabda topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt kb. ugyan ez van... Szal sztem is valami bios beállítási gond lesz. Gondolom Én. Mert azért ha belegondolsz, kicsit abszurd lenne, hogy véletlen valamit elállítasz win alatt, és kapásból kevesebb memóriát használ a rendszer, ehhez kicsit ügyesnek kell lenni, bár tény, vannak ügyes user-ek...