Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videószerkesztés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Воланд
üzenetére
OS azt csak úgy magától nem állítgatja, azt a bios szabályozza, szerintem...

Annyi, hogy az os osztja ki a memróiát, ez még oké. De, hogy ez mitől, és hogy függ, sztem az a bios-tól függ.
Most erre annyit tudok mondani, hogy a 32 bites rendszer is felismeri a több memóriát, csakhát, nem fogja használni.
Itt kb. ugyan ez van... Szal sztem is valami bios beállítási gond lesz. Gondolom Én. Mert azért ha belegondolsz, kicsit abszurd lenne, hogy véletlen valamit elállítasz win alatt, és kapásból kevesebb memóriát használ a rendszer, ehhez kicsit ügyesnek kell lenni, bár tény, vannak ügyes user-ek...
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt kb. ugyan ez van... Szal sztem is valami bios beállítási gond lesz. Gondolom Én. Mert azért ha belegondolsz, kicsit abszurd lenne, hogy véletlen valamit elállítasz win alatt, és kapásból kevesebb memóriát használ a rendszer, ehhez kicsit ügyesnek kell lenni, bár tény, vannak ügyes user-ek...