Hirdetés
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Teljesen jó a power gomb, de sokszor elfelejtem.
Igen, gondoltam arra, hogy a progi a ludas (ennek utána tudok kérdezni, de több verzióval is megvan a gond), de egy tök másra használatos programmal sincs kép. védő, ami szintén a tunert használja. XP, 7 mindegy, driver verzió mindegy, program verzió mindegy. Eddig ezeket próbáltam ki. De még van mit kipróbálnom, csak gondoltam rákérdezek, hátha van valami "forced" lehetőség, vagy nem tudom, amit én nem ismerek.Természetesen be van kapcsolva a védő, 5 percre, a monitor off meg 25 percre. De semmi. Ha megy a tuner (most ezen az állásponton vagyok, hogy ez a hiba), akkor felülírja a kép. védős dolgokat.
Még egyet kipróbálok, a VLC-t, abban is van kép. védő kikapcs. funkció és kezeli is a tunert. Most akkor kiderül mindjárt a turpisság.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest