Hirdetés
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
jolmegmondom
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kérdezni szeretnék a Windows Prefetch-ről. (előtöltés, superfetch, sysmain, kihogy hívja.)
Egy kis win "tuningba" kezdtem nemrég, ami meglepően jól sikerült. 1.3-1.5 GB memóriahasználatot sikerült lefaragni 600-650 MB-ra (X64). Érezhetően gyorsabb is a rendszer. A kérdésemet 3 pontban teszem fel, ha lehet szeretnék választ kapni rájuk, mert nagyon érdekelne. Olvastam a témáról több helyen, de egy értelmes szó sincs róla.
1: Mi változott a szolgáltatáson a Vista óta?
2: 2: Azt a vistából tudtam, hogy a Prefetch a fáljokat .pf - fájlokba pakolja, tehát az előtöltött tartalom ezekben a fájlokban van. (windows 7 en: C:\Windows\Prefetch). Na ennek a mappának a tartalmát törölhetem, ha azt szeretném, hogy ez a szolgáltatás ne a 2 hónappal ezelőtti (már törölt) programjaimat töltögesse elő? Vagy van rá valami más beállítási lehetőség? Átböngésztem a windowst keresztül kasul, de erre utaló dolgot nem találtam.
És a benne lévő ReadyBoot nevű mappa mire szolgál? (szerintem nincs összefüggésben a readyboost-tal3: Amíg teljesítményméréseket csinálok letiltható a szolgáltatás? Érdemes letiltani mindennapi használatra is?
Ha úgy érzed fogalomzavarban vagyok, kérlek nyugodtan javíts ki, nem félek tanulni

Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest