Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videószerkesztés
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Igen, egy XP-s notirol kellett leszednem 24 Gb DJ-s cuccot, sajna meg nem tudtam venni egy kulso USB-s vincsit gyorsabban mentek volna a dolgok, most eppen procira gyujtogetek, szeretnek venni egy 4 magosat. Koszi a tippet, amugy eszembe nem jutott volna, mert ritkan hasznalom a pendrive-ot, de most jol jott.
(#36667) Fire/SOUL/CD Ezt en sem tudtam, Koszonom a linket, mar lent is van a javitas a linket eltettem.
(#36668) WonderCSabo Lehet hogy hardverfuggo a dolog, mert en is szembesultem vele pl hogy NForce-os gep gyorsabban irta a pendrive-ot mint a sajat gepem.
(#36670) condemned80 Nem jo cserelgetni telepites utan a BIOS-ban a fajlrendszert, azt a telepites elott el kell dontened hogy mit hasznalsz es ugy hagyni. Termeszetesen lehet valtani, de a gyakorlat azt mutatja hogy nem hasznal az adatok epsegenek, es szerintem nem a sebesseg a fontosabb, hanem az adatok biztonsagos tarolasa.
Keress ra a topikban az AHCI IDE csere vagy valamilyen ehhez hasonlo kombinacioban a szavakra kapsz boven linket, es telepites idejere nem tuningolunk. Remelem hogy meggyogyul a W7-ed, de ujra kellene telepiteni mert mint irtad meg mindig nem jo, vagyis randomszeruen hibazik.
Aktív témák
- Linux Mint
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Mesterséges intelligencia topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videószerkesztés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest