Hirdetés
Aktív témák
-
10GoBall
aktív tag
Valószínű már többen kérdezték, de rákeresve a topikban nem leltem rá egyértelmű választ.
64 bites Win7-et és Xp-t is használok ua-on agépen. Az op.rendszerek külön hdd-ken vannak. Eddig Xp volt előbb feltéve, majd másik vinyóra win7 és bios-ban az xp-re telepített vinyóról volt a sorrend. Megoldható volt az is, hogy bootolás közben op. rendszert lehessen váltani.
Most szerettem volna úgy megoldani a dolgot, hogy a win7-t tartalmazó vinyóról menjen a boot és a korábbiakhoz hasonlóan bootolás közben op. rendszert lehessen választani.
Különböző sorrendekkel, módszerrel raktam újra a rendszereket egy jó párszor, de ezidáig nem sikerült megoldani a dolgot. Ezen esetben a biosban a boot sorrendben a win7-et tartalmazó vinyó.
Van erre valami bevált módszer?
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest