Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
gabroca
üzenetére
A csoportházirendel kapcsolatos válaszom, az arra a kérdésedre vonatkozott, hogy le lehet-e tiltani(korlátozni) egy user account jogosultságait, erre írtam hogy azt nem, mert ahhoz kellene csoportházirend, ami HP-ban nincs, max törlöd a fiókot. A többiről meg írtam, hogy baromságot írtam...
Nem mellesleg, csak annak tudnak összekeveredni a dolgok a fejében, akinek van is minek összekeveredni, de irigylem ilyenkor az agyilag vákum usereket...
bobsys

Most meg gyorsan törlöm a létrehozott szép számú admin és user fiókokat(azonosíthatatlan névvel, mert csak rátenyereltem a billentyűzetre, mikor nevet adtam a fiókoknak)...

Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest