Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Aktív témák
-
Def26
félisten
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy reggel próbáltam frissíteni laptopomon a vodafone e220 modem szoftverét. A vodafone oldalán az update résznél azt írták, hogy xp alatt működik csak a frissítés ennek ellenére én megpróbáltam ezt win 7 alatt (kompatibilis módban) futtatni. Elindítottam a szoftvert majd csontra fagyott a gép, ekkor még csak kereste a modemet, semmit nem installált, vártam vele kb. 10 percet majd kilöttem a progit. Ekkor észrevettem, hogy az USB -s MS egér nem működik, majd rájöttem, hogy semmilyen USB eszközt nem ismer fel. "USB eszköszt nem lehet felismerni" szöveget dob.
Újraindítottam, ez sem segített. Bújom a netet de csak halandszát találok. Létezik, hogy elqrtam a gépen az USB kezelőket vagy mi?
Csináltam egy rendszer visszaállítást is, de az sem segített. Eszközkezelő nem ír problémát.
Még nagyon régen emlékszem volt hasonló gondom xp -n akkor csak a win install segített, remélem most win 7 alatt van valami megoldás...

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest