Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Az előbb kikapcsolt magától a gép. Körülbelül 5 perc alatt áll felt újra a win7 és azt írja, hogy Végleges hiba a Samsung disken, egyből fel is jött a Backup. Megijedtem így csináltam egy backupot az usb-re. Miután megcsinálta a Backupot, feljött egy ablak ezzel a szöveggel: Replace or repair the hard disk:
Aftek Backup is complete, please shut down the computer and repair or replace the faulty hard disk. Please follow the instructions you printed or saved earlier. Note: Try not use your computer until you have repaired or replaced the hard disk. If you change any documents bla bla bla.
Mellékesen megjegyezném, hogy 1 hete raktam újra a win7 64biteset és már egyből kiszúrta, hogy nem eredeti, de ezt megoldom.
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Windows 10
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest