Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
pydy
csendes tag
Üdv mindenkinek remélem tudtok segíteni

Hét elején vettem egy HP 210 Mini Netbookot ami igazából netezzésre és filmnézésre kell
Alapból Win7 Starter van rajta (amit nem szeretnék buherálni) viszont van 1 valami ami nagyon bosszant ez pedig az hogy a c meghajtó 210GB-s és sehogy sem tudom megfelezni (új partíciót csinálni) az asztali gépemen XP van szóval még új vagyok win7-ben de már kezdem megszokni.
Új partíciót azért szeretnék csinálni mert utálok a c meghajtóra töltögetni szeretem ha rend van a gépen
+ ha újrakell telepíteni a gépet nem akarom hogy több 10GBnyi adat odavesszen.A másik probléma pedig az hogy sehogy nem tudom a hátteret megváltoztatni :S (gondolom ez azért van így hogy ne legyen leterhelve a kicsi hiszen 1.6GHZ-s 1GB ramos
) de hátha meglehet valahogy kerülni 
Előre is köszönöm a válaszokat és remélem tudtok segíteni

Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- darkFlash CF8 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest