Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Én hallottam olyanról, aki addig vette a gépet, még mindenből a maxot ki nem hozta ez miatt...
Alapjában véve nem lenne annyira rossz dolog, mert egy casual embernek relatíve jó iránymutató fejlesztés terén (nem a konkrét számösszeg, hanem a számösszegek közötti különbség; tehát ha pl. a legalacsonyabb értékem 2-vel kevesebb, mint az összes többi átlaga, akkor azért tudom, hogy mifenét kell cserélni), de annyian vannak rácuppanva ezekre a tetves szintetikus tesztekre és bencsmárk mocskokra, hogy komolyan mondom, ez már káros.
Crysis egyébként elég rossz példa, dx9-es engine, semmi optimalizáció magasabb directX verziókra, tehát kizárólag nyers erő ér bármit is. És még szar is
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Arany János - Kapcsos könyv
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest