Aktív témák
-
válasz
band1103
üzenetére
ízlés kérdése hogy ez előtt is vannak akik csinálnak backupot de szvsz fölösleges.
Akkor is ezt mondanád, ha egy ilyen akció rosszul sül el és cseszheted a Windowst?
Mert 2 napja jártam ilyen szerencsétlenül, növelni szerettem volna a rendszer partició méretét Paragonnal /eredeti licenc/ miután végzett volna, lefagyott az egész.
Pedig ott volt az üzenetpanel amit csak OK kellett volna.
Na szóval resetelni kellett, majd nem talált semmit, és semmilyen módszerrel nem lehetett rávenni,hogy induljon a Win.
Microsoft help desk segítséggel sem.8 órát kinlódtam, 4x hívtak a Microsoft mérnökök, a vége újratelepítés lett.
Tehát figyelmeztetni szeretnék mindenkit aki a rendszerparticiót akarja buherálni,
készítsem előtte egy lemezképet.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Windows 10
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Premier előzetesen a Crimson Desert
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest