Legfrissebb anyagok
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
RoGGRR
csendes tag
Tudja-e valaki, hogy az indításkor miért tűnik fel a választható op.rendszerek közül a Xubuntu, Még a régebbi XP mellé raktam fel, onnan maradt meg. Gondolom, az egésznek az oka, hogy a win 7 egyszerűen nem képes teljes formatálásra telepítéskor, és ez elég nagy baj. A bejegyés pedig nincs benne BCD-ben, tehát nem is tudom törölni, ami elég érdekes!
Aktív témák
Aktív témák
- BestBuy topik
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Építő/felújító topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest