Hirdetés
Aktív témák
-
Воланд
titán
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy a stop 0x0000007f jelű hibát okozhatja-e videomemória hiba? Többször is ezzel a hibaüzenettel fagy le a gép, de elég érdekesen. Játék alatt egyáltalán nem, simán asztalon netezés közben (konkrétan fényképezőgépről másoltam fel képeket, futott az uTorrent, firefox, speedfan, msi afterburner, speedfan, meg a szokásos windows cuccok), sőt olyan is volt, hogy nem is használtam a gépet csak az uTorrent ment. Egyszer egy avast sys fájlra hivatkozott, akkor az avast tűzfalat kilőttem, de azóta többször is lefagyott, de terhelés alatt sohasem. A videokártyát azért írtam, mert memóriahibás volt, elvileg cserélték, de gyanús nekem, hogy csak javítva volt. A rendszer friss, egy nap alatt 3-szor telepítettem újra és azt tudom, hogy memóriahibánál a windows7 (sőt egyik windows sem) nem hajlandó feltelepülni. Most levettem az avastot, hd tune-val ellenőrzőm a merevlemezeket, a kártyán volt futtatva ebben a gépben is meg egy másikban is furmark.
Előre is köszönöm a segítségeket!
Szerk.: Természetesen minden driver friss, a windows 64bit-es, amíg nem fagyott, addig mentek az automatikus frissítések is, azóta azt kikapcsoltam. A rendszernapló nincs tele hibaüzenetekkel, főleg nem fagyás előtt.
Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- EAFC 26
- Óra topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs