Hirdetés

Aktív témák

• Воланд

titán

Sziasztok!
    A kérdésem az lenne, hogy a stop 0x0000007f jelű hibát okozhatja-e videomemória hiba? Többször is ezzel a hibaüzenettel fagy le a gép, de elég érdekesen. Játék alatt egyáltalán nem, simán asztalon netezés közben (konkrétan fényképezőgépről másoltam fel képeket, futott az uTorrent, firefox, speedfan, msi afterburner, speedfan, meg a szokásos windows cuccok), sőt olyan is volt, hogy nem is használtam a gépet csak az uTorrent ment. Egyszer egy avast sys fájlra hivatkozott, akkor az avast tűzfalat kilőttem, de azóta többször is lefagyott, de terhelés alatt sohasem. A videokártyát azért írtam, mert memóriahibás volt, elvileg cserélték, de gyanús nekem, hogy csak javítva volt. A rendszer friss, egy nap alatt 3-szor telepítettem újra és azt tudom, hogy memóriahibánál a windows7 (sőt egyik windows sem) nem hajlandó feltelepülni. Most levettem az avastot, hd tune-val ellenőrzőm a merevlemezeket, a kártyán volt futtatva ebben a gépben is meg egy másikban is furmark.
    Előre is köszönöm a segítségeket! :R

Szerk.: Természetesen minden driver friss, a windows 64bit-es, amíg nem fagyott, addig mentek az automatikus frissítések is, azóta azt kikapcsoltam. A rendszernapló nincs tele hibaüzenetekkel, főleg nem fagyás előtt.

Aktív témák