Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Projektor topic
Aktív témák
-
Hali!
Kösz, de nem azért kérdeztem, mert keresőből ne tudnám elővarázsolni. Az ok az, hogy gyakran hívnak evvel kapcsolatban, és általában már ott padlót fog a user, hogy "keresőbe beír" (azt sem tudja, mi az a kereső, vagy ha be is írja, akkor egy csomó más is megjelenik, volt olyan aki mondta a telcsibe, hogy hát ott nincs olyan csúszka meg semmi, mert megjelent egy billentyűzet...Ja, mert egyből a képernyő bill-re ment..)
De azt azért megérti, hogy start/vezérlőpult/állítsd át nagy vagy kis ikonokra a kategóriát és billentyűzet, aztán csúszka...Ezért díjazom azt a megoldást, ami a ikon méret állításával lecsökkenti a kattintgatások számát. Én alapon használom a vezérlőpultot, talán csak kíváncsiságból állítottam át a megjelenítését, de akkor meg nem kerestem semmit benne. A legtöbb ficsört én is "keresőből"/direkt érem el...Fire.
UI: Alapbeállításon a Vezérlőpultban(ne használj keresőt, vagy ne állítsd át az ikonokat) próbáld elővarázsolni azt az ablakot. Ha tudod hol keresd, akkor nem kihívás, de ha nem, akkor egy darabig el fog tartani, hogy egyáltalán megtaláld...

Aktív témák
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De azt azért megérti, hogy start/vezérlőpult/állítsd át nagy vagy kis ikonokra a kategóriát és billentyűzet, aztán csúszka...Ezért díjazom azt a megoldást, ami a ikon méret állításával lecsökkenti a kattintgatások számát. Én alapon használom a vezérlőpultot, talán csak kíváncsiságból állítottam át a megjelenítését, de akkor meg nem kerestem semmit benne. A legtöbb ficsört én is "keresőből"/direkt érem el...