Hirdetés

Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz netci #19917 üzenetére

Hali!

Kösz, de nem azért kérdeztem, mert keresőből ne tudnám elővarázsolni. Az ok az, hogy gyakran hívnak evvel kapcsolatban, és általában már ott padlót fog a user, hogy "keresőbe beír" (azt sem tudja, mi az a kereső, vagy ha be is írja, akkor egy csomó más is megjelenik, volt olyan aki mondta a telcsibe, hogy hát ott nincs olyan csúszka meg semmi, mert megjelent egy billentyűzet...Ja, mert egyből a képernyő bill-re ment..) :DDD De azt azért megérti, hogy start/vezérlőpult/állítsd át nagy vagy kis ikonokra a kategóriát és billentyűzet, aztán csúszka...Ezért díjazom azt a megoldást, ami a ikon méret állításával lecsökkenti a kattintgatások számát. Én alapon használom a vezérlőpultot, talán csak kíváncsiságból állítottam át a megjelenítését, de akkor meg nem kerestem semmit benne. A legtöbb ficsört én is "keresőből"/direkt érem el...

Fire.

UI: Alapbeállításon a Vezérlőpultban(ne használj keresőt, vagy ne állítsd át az ikonokat) próbáld elővarázsolni azt az ablakot. Ha tudod hol keresd, akkor nem kihívás, de ha nem, akkor egy darabig el fog tartani, hogy egyáltalán megtaláld... :DDD

Aktív témák