- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- OLED TV topic
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Ez tisztesseges munka volt gratulalok, eros geped van igy Nalad ezek szerint jobb hogy van elotoltes termeszetes hogy ugy fogod hasznalni. Az enyem a kozepkategoria beleposzintu gepe talan azert jobban eszre venni a valtozasokat hiszen sokkal lassabb igy esetleg jobban szembetuno a dolog. Most eppen ebed utan azzal szorakozok hogy regebben is lehetett allitani az ertekeket. Az elso kugli talaltbol kiolloztam ezert olyan rendezetlen:
Boot up sebesség:
regedit, \HKEY_LOCALMACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Sesion Manager\Memory Management\PrefetchParameters
Az értékek jelentése:
3: XP stílusú prefetch: a smss boot időben betölti az általad használt alkalmazásokhoz tartozó dll-ket és a szolgálatások és driverek komponenseit, hogy azok gyorsabban indúljanak.(Eleinte gyorsítja a boot upot, majd később lassítja)
2: 2k3 stílusú prefetch: csak a driverek és szolgálatások komponenseit tölti be boot időben.(gyorsítja a boot upot)
1: csak driverek -||-.(Vitás, nem teszteltem)
0: 2k stílusú: nincs prefetch, viszont addig nyavajog, mint a 2k.(Nyugdíjas boot up)
Visszakapcsoltam az elotoltest es atallitottam a fentebb mar Registry beallitasoknal mindket elotoltot kivancsisagbol 2-re hogy valoban gyorsabb lesz-e a boot, hat mivel automatikusan beleptet talan kevesebb ideig latom a Udvozoljuk kepernyot, de Nalad nem ez a cel csak mint erdekesseget irom le.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Huawei Nova 10 128GB Starry Silver Újszerű állapot 2028. 03. 20. garancia
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest