Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Sziasztok,
Van az asztalomon egy fájl (.torrent), 0 bájtos, ikonja fehér lap (ismeretlen) és nem tudom eltüntetni sehogy sem. Ha törölni, átnevezni stb. próbálom, azt írja, az elem nem található. Megnyithatom bármivel, semmi nem történik. Csökkentett módban ugyanez. Elég idegesítő, és le szeretném törölni.
Más: van egy mappa, amit még az előző oprendszer (Win7 RC) hozott létre, és törlésnél azt írja, forduljak a rendszergazdához. Rendszergazda én vagyok felhasználóilag, milyen jogosultság kell akkor még??!
Tudtok segíteni?
Szerk: Win 7 Home Premium.
Aktív témák
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Home server / házi szerver építése
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest