Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Oksa...
csak még kérdeztem vmit...ha tudsz válaszolj rá légyszives..
Köszi
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hy, ezt a vista driveres dolgot megkérdeőjelezném, notin a win7-hez semmilyen, de tényleg semmilyen catalistot nem volt hajlandó elfogadni, csak ha haxolva lett...főleg mert vmiért soha nem ismerte fel a kártyát annak ami x700/V5000...
De ha a te eszmefuttatásod mentén indulok, akkor meg tudod mondani, h teljesítményben lesz-e különbség ha a firegl V5000-t sima x700-nak ismeri csak fel?Csak acadban és 3d tervezésben használom...
-
dokesz007
aktív tag
Köszke már rálőttem world,excel,power pointra is

Bár azért kérdés számomra, h ki férhet hozzá a feltöltött adataimhoz, mármint mennyire sima liba felnyomni egy ilyen accot...mennyire safe az a mikrofos safe....Mindíg adathiányban szenvedek, így legalább nem lesz még 1x akkora ciki, h a prezentáció előtt derül ki, h összecseréltem a kocsiban a zenés pent, a melóssal...cinkes volt, de mentettem, hála a kollégámnak és a csócsált almának :-)
-
dokesz007
aktív tag
(#1402) pzstm válasza dokesz007 (#1400) üzenetére
bingóóóóóóóóó...kib*** rövid az agyam...aki már védett ISO auditon tudja miért

de ezt miért csinálta?
(#1401) kailee válasza dokesz007 (#1398) üzenetére
úgy oldódott meg, h megvettem az eredetit...és huss eltünt minden hiba, kivéve a rohadt videó kártya drivert, így most az haxolva van...de minden defekt eltünt...priviben írok okosat, az neked is elmulasztja a gondod bajod :-)))
-
dokesz007
aktív tag
Kérdés mindenkinek szólna!
Vista alatt fent volt a 2007 office, és mikor felraktam és installtam, az egyik frissitésnél kidobott egy webes megosztó/napló/tároló nem tudom pontosan mi volt a neve...nem volt időm anno foglalkozni vele...de win7 alatt nem adja fel ezt, vagy csak nekem kéne megtalálnom?
ha valaki tudja mi a neve és hogy tudom előhozni, azt nagyon megköszönném...
nemtudom ez mennyire off téma
itt... -
dokesz007
aktív tag
-
dokesz007
aktív tag
Nah a modder oldalon pl-ként használt drivert leszedtem, azzal fainul megy...viszont...többet kajál a cpu-ból...LoL...megy, felismeri aként ami kell....próba jön...fáj, de ha nincs más torrentes...mármint netes gép lesz

és egy új hp-ra kell beruháznom, már most fáj...

még1x köszi bubunak a segítséget...
-
dokesz007
aktív tag
válasz
bubu256
üzenetére
Semmi..kapásból képhalál....
majd 10-15 perc mire magáhoztér, a visszaállítási pontból...xarul csináltam valamit valsz...próbálom korábbi driverrel...
jah és vajh mi különbség van az x700 és V5000 driver között...?
/műveletlen vagyok ezen a téren, mint somogyi andrás a poénok terén a showder klubban/
mert most nem csinálja ezt a villodzó képernyős ki/be kapcsolást...maradjon ez?csak kérdés acad ill 3D tervezés alatt mennyire adja azt a teljesítményt amit a v5000 meghajtó progival tud... -
dokesz007
aktív tag
válasz
Mariann294
üzenetére
by dokesz007
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tiéd

kínomban már nem tok mit tenni....
bár...ha már szenvedőben fogok beszélni...akkor húzzon le valaki a hálózatról...
-
dokesz007
aktív tag
Jah és még annyit, hogy egyik catalist sem megy fel a rendszerre....
-
dokesz007
aktív tag
T. Hölgyek/Urak!
FireGL V5000 driver hiba, kérlek segíts, alább a miért...kérlek priviben, mert nem nagyon van már időm visszaolvasni...
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem, megvettem a new win7-t prof.-et dobozban minden ahogy kell...Felszórtam ahová kell...DE a laptopom behisztizett...az asztali gépen tudja a drivert...igaz i7 meg minden...
nw8240-es laposról van szó, ami 4 éve szolgál kitartóan, így nincs szívem megválni tőle /jobban szeretem mint a céges W500 lenovom, jó mert ezt annó saját pénzből vettem/....de xp-ből elegem lett....viszont a mobility firegl v5000-hez az Istennek sem hajlandó a drivert megtalálni....csak X700 /ugye erre épül maga a kártya/...viszont, amint letölti az x700 drivert, időnként nyom egy olyat, h "képernyő vezérlő nem reagált, de már rendben helyreállt" vagy v.mi hasonlót...2-3 monitornál meg váltogat állandóan, most egy tetves vista van fent, de ezen meg olyan lassan fut egy acad vagy catia, h így nem tudok dolgozni....
Somebody help meeeeeeeeeeee....

Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

itt...