- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
dokesz007 #1601 üzenetére
őszintén?
nem tudom, azt sem h miért annak ismeri fel, esetleg ha manuálisan rakod fel a drivert, tehát úgy tallózod be akkor van rá esély h annak ismeri fel amihaver notija pl nem akarta felismerni a gyári drivert, mire nagy nehezen everesttel kiolvastam az infót, letöltöttem a gyártó oldaláról de akkor sem ismerte fel
be kellett neki tallózni a drivert és csak úgy volt hajlandó elfogadni, ráadásul mégcsak nemis azt a drivert fogadta el amit az everest kiírt
ANOMÁLIAmondjuk arra még nem jöttem rá h egyesek miértnem töltik le a friss drivereket
én havi szinten lesem h jött-e ki valami újdonság
nézem a bios-t is
meg a programok frissebb verzióit is
nincs nagy netem de kibírom míg lejön az a 20-60 mb-os file
(ex)Cat: gugli első tíz találatából [link]
mellesleg ha nyomatsz a szegélyekre egy kis pirosat vagy zöldet majd beraksz valami karácsonyi hátteret ugyan itt vagy
1500 nagyon jó kis karácsonyi háttér -
BOBO6
aktív tag
válasz
dokesz007 #1231 üzenetére
Eddig én is úgy telepítettem, hogy előtte lehúztam minden vinyót, de gondoltam most majd jól kipróbálom azt az esetet is, mintha egy zárt gépház lenne és nem lehetne belenyúlni..Az eredmény roppant kecsegtető.
Mi van, ha épp az a vinyó hibásodik meg amire ezek a rendszerfájlok kerültek? Elviszi az ember gariba és ugrik a rendszer. Bravó MS.
Legviccesebb, hogy az a hdd telepítés után betűjelet sem kapott. Közel 800GB adatot buktam volna csak azért, mert a Win kegyeskedett rátenni néhány kB rendszeradatot?
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest