Hirdetés
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Neeeeem! EDID volt az!
Fogalmam nincs mit buheráltak vele szoftveresen. Egy biztos, este még jó volt, reggel meg már nem volt kép. Aztán kiderült ugye, hogy a D-SUB kábellel csatlakoztatva van kép rendesen, és a DVI kábellel meg egy régi (X1600 XT) kártyával csak BIOS kép de az újabbakkal (HD2600XT, HD3870) semmilyen kép nem volt. Úgy kb az ütő állt meg bennem, mikor az én gépemből egy hónapja kivett HD3870 nem adott semmilyen képet.
A HD 2600XT-t nem sajnáltam, mert azt egyszer már eladtam, de a srác visszaküldte, hogy nem ad képet. Persze vicces ebben az, hogy az is hibátlan képet ad
Na mindegy van itthon 2 tartalék videokártyám. Értékük nincs, elférnek, viszont ha valamelyi most használt mondjuk vasárnap délelőtt lepusztul, nem maradunk gép nélkül az asszonnyal.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzoftverPremium.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na mindegy van itthon 2 tartalék videokártyám. Értékük nincs, elférnek, viszont ha valamelyi most használt mondjuk vasárnap délelőtt lepusztul, nem maradunk gép nélkül az asszonnyal.