Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Aha. Azert nem mindegyik es nem mindenhol, csak azokra vallalnak elettartam garanciat ami minosegi es alacsony idozitesi ertekekkel bir pl en ebben a Webshop lancban vettem tavasszal 2 db 1 Gb-os Kingston akkor 3900/db amin lathatod hogy csak 3 evet adtak, viszont ha igy nezed akkor lathatod hogy a minosegi azok hutessel birnak mert bar gyorsabbak de jobban melegednek is az elettartam gariban pedig nem hiszek mert csak marketingfogasnak tekintem hiszen ki tudja hogy milyen tipus, foglalat, meg minden lesz akar 3-5 ev mulva. Viszont a kereskedotol fugg hogy mikent akarja rad sozni a dragabbat. Itt legalabb nem kabitanak ilyennel.
A nagyker pedig azert mondta hogy siman eltudja adni mert az egyoldalas eleg ritka joszag de mint lathatod a lapod miatt biztos van ra meg igeny, de Te dontesz a penztarcadnak es a belatasodnak megfeleloen en nem akarlak befolyasolni.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs