Hirdetés
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Aha. Azert nem mindegyik es nem mindenhol, csak azokra vallalnak elettartam garanciat ami minosegi es alacsony idozitesi ertekekkel bir pl en ebben a Webshop lancban vettem tavasszal 2 db 1 Gb-os Kingston akkor 3900/db amin lathatod hogy csak 3 evet adtak, viszont ha igy nezed akkor lathatod hogy a minosegi azok hutessel birnak mert bar gyorsabbak de jobban melegednek is az elettartam gariban pedig nem hiszek mert csak marketingfogasnak tekintem hiszen ki tudja hogy milyen tipus, foglalat, meg minden lesz akar 3-5 ev mulva. Viszont a kereskedotol fugg hogy mikent akarja rad sozni a dragabbat. Itt legalabb nem kabitanak ilyennel.
A nagyker pedig azert mondta hogy siman eltudja adni mert az egyoldalas eleg ritka joszag de mint lathatod a lapod miatt biztos van ra meg igeny, de Te dontesz a penztarcadnak es a belatasodnak megfeleloen en nem akarlak befolyasolni.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest