Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Pendrive probléma
- Milyen széket vegyek?
- Nyomtató topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Nem. Mint irtam regebben kiprobaltam a 32/64 bites W7 RTM-et IDE es AHCI modban is es a 32 bites alapbol csak a update miatt csinal, viszont ha kezileg akarok visszaallitasipontot kesziteni ugy hogy adok neki nevet pl Elso mentes, akkor ugyan vegig fut az indikatorcsik ki is irja hogy kesz, amikor viszont kiprobalom hogy visszalehet-e allitani vele a rendszert akkor azt irja hogy nem lehet. A Lemezterulet merete nalam 3 Gb-ra van allitva tehat az sem kavarhat be de itt olvastam jo par oldallal ezelott hogy a szervizekben kell kezzel allitani.

Ezt kellett Kezi-rol Automata-ra allitani.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- SzoftverPremium.hu
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- iPhone 11 Pro 64Gb
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest