Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Pendrive probléma
- Milyen széket vegyek?
- Nyomtató topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
pete_21
üzenetére
Ja vga drivert én is szoktam csekkolni, bár most még az 9.10 es ati van fent azt hiszem. Működik jól annyira nem zavar, de más drivert nem kellett felraknom win7 alá vitte mindenemet rendesen. Illetve a régi labtec webcamerámat nem de az Vistán se ment vettem Tescoban valami Technika márkát ami a tesco saját márkája ha beszarik cserélik azonnal 1 évewn belül 2 ezerért headsettel, na az működik rendesen
A labtecet nem értem miért nem ment igaz valami 5-6 éves alap de lehetett volna drivert csinálni hozzá rendeset 
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A labtecet nem értem miért nem ment igaz valami 5-6 éves alap de lehetett volna drivert csinálni hozzá rendeset