Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
EmberXY
üzenetére
Esetleg beszerezted a két programból a legújabb telepítőkészletet, és informálódtál, hogy megy-e win7-en? Vagy azokat telepítetted, ami a winxp-n is volt. Gondolom azok régiek. Nem csoda ha nem működnek normálisan.
A nod egyébként kompatibilis a 4-es verzió óta a win7-tel, amit előttem belinkeltek, az menni fog, az outpost még nem igazán, én úgy tudom. Az oldalukon azt hiszem úgy van írva, hogy win7 beta support.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Keresünk dokkolókat
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest