Hirdetés
Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hát igen énis ezen filózok, csak a kétoldalast még máshol vettem korábban.
De ha már ilyen segítőkész válaszokat kaptam eztis megkérdeznémitt is hátha vki találkozott vele
és ugyanilyen ügyesen rájön mtől lehet"Olyan hibával nem találkoztál, hogy internet explorernél a 3. 4. fülön ha lapot akarok megnyitni nem nyílik ki viszont ha becsukom a füleket és csak egy fülön nyitom újra ugyanazt az oldalt akkor meg simán megnyitja
Ez a 8-as Internet Explorer és Win 7"Hozzátenném, hogy pl Firefoxnál nincs ez csak Explorernél, viszont annál olyan volt hogy pl fórumokra nem engedett belépni, hiába írtam be a jelszót nem kerültem be hogy tudjak írni, de azt egy előzmények törlése megoldotta.
Ez viszont fent áll 32 bites win 7-nél
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest