Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
válasz
vaakuum
üzenetére
Köszi a választ, s4hu|SyD^ neked is!
Közben ma dobott nekem egy serration modot a földi spy mission, szóval problem solved.

Most ezzel elvagyok, csak most kifogytam az endóból, de egyrészt eladtam egy csomó duplikált modot, meg naggyából tudom azt, hogy kell szerezni endót, szóval ezzel nem lesz gond. Blueprintek is gyűlnek szépen. Amit egyelőre szűk keresztmetszetnek érzek, az a blueprintek alapján legyártott fegyverek mod capacity -je. Az valahogy nagyon kevés. Éppen ezért még mindig a Bratonnal vagyok, (nem mk1, megvettem a rendes Bratont) pedig legyártottam egy Latront, de 3 a mod capacityje (ha jóm emlékszem) sírva menekültem tőle.
Illetve az mk1-Bo -t lcserelétem Orthos -ra, de ennek is 3 a mod capacityje, de ezt még nem adtam fel, még szokjuk egymást terepen. Sok szempontból alapból is sokkal erősebb mint a moddolt mk1-Bo -m és más stílust is követel meg, most még nem tudom, hogy megtartom -e hosszútávon.A Helminth egyelőre nem tudom micsoda, annak ellenére, hogy olvasgatom a wikit, sok minden még ismeretlen a játékban, de az biztos, hogy már sokkal többet tudok mint két hete, amikor elkezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Óra topik
- Crimson Desert
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Zidoo Z1000 Pro 4K HDR Dolby Vision médialejátszó újszerű, dobozos
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest