Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
Igazából teljesen jól csinálod, az rng meg majd előbb-utóbb beadja. Lényeg, hogy ne görcsölj rá, mert akkor nem játék lesz a játék, hanem farmolás kevesebb szórakozással.
Próbálj meg inkább slotokat szerezni a frémekhez meg a fegyverekhez. Az szerintem sokkal fontosabb, mint hogy az elején legyen egy célirányos modod. És egyszer csak észreveszed, hogy már egyébként zsákszámra vannak modjaid, mert mindenhol hullanak. A játék nagyrészt úgyis abból áll, hogy a fegyvereket és a frémeket kimaxolod, és utána eladod őket, hogy csak azok maradjanak, amiknek tényleg van értelme. Én pl azokkal az alap fegyókkal és frémekkel kezdtem annó, aminek tudtam, hogy van prime verziója, és az alapot olyankor csak kimaxoltam, és eladtam, a prime egy kicsivel úgyis jobb lesz később. Eleinte elég a sima felszerelést húzni, a prime cuccokat még hagyjad. Mondanám, hogy adok modot, tuti van (vagy lóvét, hogy vegyél, de a játék sincs feltelepítve lassan egy éve, meg szerintem már guildben sem igen vagyok, ahol tradelhetnénk...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Formula-1 humoros
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Ulefone RugKing
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest