- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Monitorkalibráló eszközök
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
Igazából teljesen jól csinálod, az rng meg majd előbb-utóbb beadja. Lényeg, hogy ne görcsölj rá, mert akkor nem játék lesz a játék, hanem farmolás kevesebb szórakozással.
Próbálj meg inkább slotokat szerezni a frémekhez meg a fegyverekhez. Az szerintem sokkal fontosabb, mint hogy az elején legyen egy célirányos modod. És egyszer csak észreveszed, hogy már egyébként zsákszámra vannak modjaid, mert mindenhol hullanak. A játék nagyrészt úgyis abból áll, hogy a fegyvereket és a frémeket kimaxolod, és utána eladod őket, hogy csak azok maradjanak, amiknek tényleg van értelme. Én pl azokkal az alap fegyókkal és frémekkel kezdtem annó, aminek tudtam, hogy van prime verziója, és az alapot olyankor csak kimaxoltam, és eladtam, a prime egy kicsivel úgyis jobb lesz később. Eleinte elég a sima felszerelést húzni, a prime cuccokat még hagyjad. Mondanám, hogy adok modot, tuti van (vagy lóvét, hogy vegyél, de a játék sincs feltelepítve lassan egy éve, meg szerintem már guildben sem igen vagyok, ahol tradelhetnénk...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Dualsense kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest