Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

válasz nubreed #7750 üzenetére

Igazából teljesen jól csinálod, az rng meg majd előbb-utóbb beadja. Lényeg, hogy ne görcsölj rá, mert akkor nem játék lesz a játék, hanem farmolás kevesebb szórakozással.
    Próbálj meg inkább slotokat szerezni a frémekhez meg a fegyverekhez. Az szerintem sokkal fontosabb, mint hogy az elején legyen egy célirányos modod. És egyszer csak észreveszed, hogy már egyébként zsákszámra vannak modjaid, mert mindenhol hullanak. A játék nagyrészt úgyis abból áll, hogy a fegyvereket és a frémeket kimaxolod, és utána eladod őket, hogy csak azok maradjanak, amiknek tényleg van értelme. Én pl azokkal az alap fegyókkal és frémekkel kezdtem annó, aminek tudtam, hogy van prime verziója, és az alapot olyankor csak kimaxoltam, és eladtam, a prime egy kicsivel úgyis jobb lesz később. Eleinte elég a sima felszerelést húzni, a prime cuccokat még hagyjad. Mondanám, hogy adok modot, tuti van (vagy lóvét, hogy vegyél, de a játék sincs feltelepítve lassan egy éve, meg szerintem már guildben sem igen vagyok, ahol tradelhetnénk...)

Új hozzászólás Aktív témák