Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz s4hu|SyD^ #6962 üzenetére

nekem nagyon bejön az új infested bolygó, eléggé túlnőtt magán a játék - nagyon jó ez az engine - iszonyat mit kihoztak belőle az utóbbi években, az endgame sztem talán annyira nem lesz grind, már csak abból adódóan gondolom hogy túl sok minden már nem kell innen az endgame-ig, persze akinek még a java hátravan az más tészta, de eddig is jó sok grind volt ingame ha a tartalmakat nézzük - ahhoz képest h home office volt és egy ilyen tartalmat összehegesztenek aug. 25-ig az sem semmi azért

végignéztem az egész közvetítést, nagyon jóra sikeredett, fenn voltam alatta a TennoCon 2020 releayen, és nem bántam meg, voltak érdekes pillanatok, ezek a piros betűs beírások, meg plusz meglepik tetszettek :D mikor megjelent a semmiből először csak a beachball, aztán meg jött a villódzás és előkerült a stalker is, követett miden hova, aztán meg Clem, meg sok sok tüzijáték, az ott-lévők kb 95%-a afk volt sztem, aztán mikor felvonultatták az új környezetet, random spawnolodtak az emberek az új lények "modelljeihez" - csináltam is pár képet:

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

stream végén meg dobott egy ilyen Mecha szobrot, ami bal alsó sarokban van

Új hozzászólás Aktív témák