Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

Nah, a mai is affinity booster volt...
    Jól jött, mert volt pár frame és fegyó, amit át akartam alakítani. A minap kedvenc Dakra Prime-om sebzése a lvl 102 bombardnál eltűnt... mire eszembe jutott, h egy riven miatt a seeking shuriken (-70% armor for 8s) a fatal teleport van berakva.
    Volt két egyforma rivenem (finisherrel kellett ölni, meg pár feltétel, de egybe tudtam nyitni) amihez Ash és a FT mod kellett.

Ash is megformázva még kétszer, de mag prime is kapott...
    Acceltra nagy királyság. Arca plasmor, Fulmin, Ignis wraith után ez is nagy szerelem :)
    Egyik videós mondta, nem is tudnám jobban megfogalmazni én sem a lényeget, h szép meg jó a nyilak, revolverek, de az Acceltra az, amit egy sci-fi játéktól várunk.

Sikerült egy rivent cserélnem, Heat swword rivenre, kolléga meg egy kuva fegyóba kapott rivent tőlem. Röhejesen magas ára lett volna amúgy, érdekes, h a 200-500 platos rivenek közé 50 platért bedobva SEM kellett senkinek.

Ezek a riven árak sztem nem reálisak, ismertek olyat, aki nem top tier, esetleg nem a legnépszerűbb 20 fegyóba való rivenen kívül vett ilyet?

Bugok vannak, "wallhackeltem" beragadtam egy falba... unstuck megmentett, de ehh...
    RJ továbbra is elég bugos-laggos, nem erőltetem. De a hajót sztem O.Viktornak fogom nevezni, azt semmi nem nyomja le :)

Új hozzászólás Aktív témák